Homepage  / Vedete româneşti

Florin Piersic Jr. a dezvăluit cu ce boală se confruntă. „În fiecare zi din viața mea!”

Florin Piersic Jr. a dezvăluit cu ce boală se confruntă. „În fiecare zi din viața mea!”
7

de Roxana Mirea,

Florin Piersic Junior a fost invitat duminică, 27 noiembrie 2022, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a răspuns la mai multe întrebări directe și incomode. Florin Piersic Jr. a mărturisit care este boala cu care se confruntă în fiecare zi.

Care este boala de care suferă Florin Piersic Jr.

Fiu al unor actori celebri, Florin Piersic si Tatiana Iekel, acesta și-a croit propriul drum pe scenă, punând bazele teatrului independent și ale filmului experimental în România. Pe lângă vasta carieră actoricească, Florin Piersic Jr. este și scenarist, regizor, producător de film și scriitor. 

Florin Piersic Jr. a făcut o serie de dezvăluiri atât despre viața personală, cât și profesională, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Întrebat de câte ori s-a luptat cu depresia, celebrul actor a mărturisti că zilnic are astfel de momente.

florin-piersic-jr.-a-dezvaluit-cu-ce-boala-se-confrunta.-in-fiecare-zi-din-viata-mea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„În fiecare zi din viața mea! Adică de când sunt conștient să zic așa! Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, să-l aplici unui copil! Dar un copil poate să fie supărat că i s-a stricat o jucărie sau ceva, dar de când mă știu și de când fac lucruri, fac acțiuni care să ducă undeva, nu sunt să construiesc mașinuță de lego, ci să am un proiect! În fiecare zi au fost momente, depresia nu te părăsește, e ceva cu care te obișnuiești în fond! Și sunt zile în care îi faci față și este doar un fel de…este o haină care te zgârie dar te-ai obișnuit cu disconfortul ăsta și alte zile în care îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol! Depresia are și ea nuanțe, poate să fie o depresie acută sau mai soft, mai moale!”, a declarat Florin Piersic Junior, potrivit kfetele.ro.

Sursa Foto: Facebook, Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton