Homepage  / Vedete româneşti

Florin Piersic Jr., imagine rară cu fiul său. Cum arată Sasha, care tocmai a împlinit 7 ani

Florin Piersic Jr., imagine rară cu fiul său. Cum arată Sasha, care tocmai a împlinit 7 ani
6

de Roxana Mirea,

Florin Piersic Jr. este foarte discret atunci când vine vorba de viața lui personală, dar și de cei doi copii ai lui. Totuși, actorul i-a surprins pe urmăritorii lui de pe Instagram cu o imagine cu fiul său, care împlinește astăzi, 13 ianuarie 2023, vârstă de 7 ani. Iată cum arată micuțul Sasha.

Florin Piersic Jr., imagine rară cu fiul lui, Sahsa

Este mare sărbătoare în familia lui Florin Piersic Jr., căci fiul lui împlinește astăzi, 13 ianuarie 2023, frumoasa vârstă de 7 ani. Așadar, actorul a marcat evenimentul special cu o imagine superbă cu micuțul lui, care este blond cu ochi albaștri.

„Am reușit să fac o poză cu Brad Pitt, care împlinește azi 7 ani”, a scris Florin Piersic Jr., în dreptul imaginii.

Florin Piersic Jr. este discret atunci când vine vorba de viața lui amoroasă. Acesta a avut două relații serioase, iar fiecare parteneră i-a oferit câte un copil: o fetiță și un băiețel. Cu mulți ani în urmă, fiul lui Florin Piersic s-a iubit cu Dorina Chiriac, iar din relația lor, care a durat patru ani, a rezultat o fetiță, Sonia.

Apoi, actorul s-a îndrăgostit de Andreea Cipcă, ea preferând să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Din iubirea celor doi, a venit pe lume un băiețel, Sasha.

florin-piersic-jr.-a-dezvaluit-cu-ce-boala-se-confrunta.-in-fiecare-zi-din-viata-mea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Despre Florin Piersic Jr.

Fiu al unor actori celebri, Florin Piersic si Tatiana Iekel, acesta și-a croit propriul drum pe scenă, punând bazele teatrului independent și ale filmului experimental în România.

Pe lângă vasta carieră actoricească, Florin Piersic Jr. este și scenarist, regizor, producător de film și scriitor.  Florin Piersic Jr. traduce texte, le pune în scenă și le joacă cu o asumare surprinzătoare, ceea ce i-au adus numeroase premii și aprecieri din partea publicului.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton