Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Florin Ristei a cerut-o de soție pe iubita lui, Naomi Hedman! Marele eveniment a fost ținut ascuns

Florin Ristei a cerut-o de soție pe iubita lui, Naomi Hedman! Marele eveniment a fost ținut ascuns
7

de Redactia Tvmania

Vește neașteptată în showbiz-ul românesc! Florin Ristei a cerut-o de soție pe iubita lui, Naomi Hedman, însă cererea nu a avut loc de curând, ci anul trecut! 

Zvonurile despre o presupusă logodnă au apărut după nunta lui Dani Oțil, eveniment la care au participat Florin Ristei și partenera sa, Naomi Hedman. În fotografiile postate în mediul online, iubita artistului apărea cu un inel strălucitor de logodnă pe mână, însă niciunul dintre ei nu au confirmat această veste. 

La 2 luni de la nunta lui Dani Oțil, Florin Ristei, co-prezentatorul emisiunii Super Neatza și jurat X Factor, a făcut marele anunț! Se pare că după o relație de aproape un an, Florin Ristei și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe aleasa inimii lui, fostă concurentă X Factor.  Cei doi s-au cunoscut la filmările emisiunii X Factor România, Naomi fiind una dintre concurente, eliminată însă pe parcursul show-ului.

Florin Ristei a cerut-o de soție pe iubita lui, Naomi Hedman (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Florin Ristei, primele declarații despre logodnă

Florin Ristei a făcut publică logodna în cadrul podcastului HappyFish TV, dezvăluind că evenimentul nu a avut loc de curând, ci anul trecut, mai exact cu o zi înainte de Revelion. Mai mult, cei doi organizează deja marele eveniment:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton