Homepage  / Vedete româneşti

Florin Ristei a spus cu ce se ocupă Naomi Hedman, iubita lui. „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună”

Florin Ristei a spus cu ce se ocupă Naomi Hedman, iubita lui. „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună”
10

de Roxana Mirea,

Florin Ristei și Naomi Hedman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an de zile, iar în luna decembrie a anului 2020 s-au logodit în secret. În momentul de față, Naomi s-a mutat în România și pleacă din țară doar atunci când este solicitată pentru diverse ședințe foto. Invitat în podcastul lui Speak, Florin Ristei a vorbit despre logodnica lui și a mărturisit că ea câștigă în două zile cât câștigă el între o lună.

Cu ce se ocupă Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei

Florin Ristei a fost invitat în podcastul lui Speak și a vorbit despre mai multe subiecte, printre care și Naomi Hedman, iubita lui. Acesta a declarat că Naomi s-a mutat în România și are permis de ședere aici pentru cinci ani. Logodnica juratului de la „X Factor” este fotomodel și pleacă din țară doar atunci când este solicitată pentru ședințe foto. Florin Ristei a declarat că Naomi Hedman câștigă în două zile cât câștigă el între o lună.

Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Facă una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e”, a spus Florin Ristei, în podcastul lui Speak, potrivit libertatea.ro.

Florin-Ristei-a-spus-cu-ce-se-ocupa-Naomi-Hedman-iubita-lui-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Florin Ristei, despre iubita lui: „Nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei”

Lui Naomi nu i-a fost deloc ușor să se mute în România, mai ales că s-a confruntat cu câteva episoade neplăcute și a fost victima rasismului. Artistul i-a explicat că nu trebuie să pună la suflet astfel de răutăți, dar este conștient de cât de greu îi este iubitei sale. Naomi nu are pe nimeni în România și s-a mutat aici de dragul lui Florin. Faptul că este departe de familie, de prietenii ei face ca totul să fie și mai dificil pentru ea.

Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei. Adică să renunț la Londra pentru țara asta. Acum cred că e cam sătulă și de România, că o mai întreb cum i se pare aici. Când ne mai ciondănim puțin îmi dau seama cât îi este de greu. Ea se aude doar la telefon cu prietenii ei. Pe ea o marchează chestii din astea mici la oameni. E foarte mișto să vorbești cu altul care are altă cultură, altă educație. Am ajuns la concluzia că noi suntem cam la nivelul gândirii generației mamei sale. Suntem cu o generație în urmă. Sunt chestii banale”, a mai declarat artistul în podcastul lui Speak.

Florin Ristei i-a cunoscut familia lui Naomi

Florin Ristei a mai declarat că mama lui este încântată de Naomi Hedman și chiar a ajutat o să învețe limba română. Naomi s-a născut în Londra, dar tatăl ei este din Jamaica. De asemenea și Florin Ristei i-a cunoscut familia lui Naomi, mergând la nunta unei surori de-ale ei.

Ai mei o plac foarte tare. Mama mea a fost întotdeauna deschisă la masă. (…) Cu mama a făcut ore de română, pentru că ea e profesoară. Acum are permis de ședere pe 5 ani. Ea e născută în Londra, dar tatăl ei este din Jamaica. Am fost la nunta surorii ei. Mama ei zici că are 40 de ani, dar are aproape 60. Mai are 3 surori. Ei sunt altfel. Ei sunt mega extrovertiți sentimental”, a mai povestit Florin Ristei.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton