Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Florin Ristei, deranjat de necunoscuții care îi cer să ureze „La mulți ani” cuiva. Juratul „X Factor”: „Care-i farmecul?”

Florin Ristei, deranjat de necunoscuții care îi cer să ureze „La mulți ani” cuiva. Juratul „X Factor”: „Care-i farmecul?”

de Andra Stana,

Florin Ristei nu este genul de persoană care să se rețină de la a spune ce îl deranjează sau ce îi displace. Recent, juratul „X Factor” a adus în atenția fanilor său de pe Instagram o situație de care se lovește des. Persoane pe care nu le cunoaște îi cer să ureze „La mulți ani” unor membri din familia lor sau unui apropiat. Iar vedeta Antena 1 a recunoscut că acest lucru îl deranjează. Artistul a explicat că nu înțelege motivul pentru care cineva și-ar dori asta.

Deranjat de cererile tot mai multe de a ura „La mulți ani” unor necunoscuți, doar pentru că este celebru, Florin Ristei a decis să-și exprime părerea în mod public. Juratul X Factor a dat un exemplu concret în care anumite persone i-au cerut acest lucru, iar el nu a văzut rostul urării, scrie spynews.ro.

De ce îl deranjează pe Florin Ristei cererile de a ura ”La mulți ani” necunoscuților

Cântărețul nu vede de ce cineva ar vrea o urare de „La mulți ani” din partea lui, dacă nu se cunosc personal, în special dacă sărbătoritul este un copil de 2-3 ani.

Mai primesc mesaje de la copii, adulți care mă roagă să trimit un ”La mulți ani” pentru cineva, o prietenă, o mamă … Rar se întâmplă să răspund, în cazul în care cunosc sau am o tangență cu omul.

Mai nou am primit mesaj de la doi părinți care mă roagă să trimit mesaj de ”La mulți ani” pentru copilul lor de 2-3 ani, că vor să srângă de la toate vedetele din piață, să-i facă o surpriză.

N-am înțeles care-i farmecul să primești un „La mulți ani” de la niște oameni pe care-i vezi numai la televizor, dar nu înseamnă nimic pentru familia ta. Copilul oricum nu înțelege nimic, nici nu știe cine suntem”, a spus, indignat, Florin Ristei.

Artistul a cerut și părerea internauților, dar a rămas convins că motivul pentru care cineva cere un astfel de lucru nu este unul suficient de bun.

„Care-i faza asta? Explicați-mi și mie. Doar să te mândrești că ai primit un ”La mulți ani” de la cineva pe care nu-l cunoști?! E ca atunci când te cheamă la un eveniment, dar ei nu ascultă muzica ta, doar vor să bifeze că au avut niște nume la evenimentul lor”, a continuat juratul X Factor.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton