Homepage  / Vedete româneşti

Florin Zamfirescu este vecin cu fosta soție, Cătălina Mustață. Cum se înțeleg acum, la mai bine de 10 ani de la divorț

Florin Zamfirescu este vecin cu fosta soție, Cătălina Mustață. Cum se înțeleg acum, la mai bine de 10 ani de la divorț
6

de Roxana Mirea,

Maestrul Florin Zamfirescu a fost căsătorit de trei ori. Cea de-a treia lui soție a fost Cătălina Mustață, de care s-a îndrăgostit pe vremea când îi era studentă. În prezent, locuiește gard în gard cu aceasta, deși nu s-au despărțit într-un mod pașnic. Iată cum se înțelege acum Florin Zamfirescu cu fosta soție, având în vedere că sunt vecini.

Florin Zamfirescu, vecin cu fosta soție, Cătălina Mustață

Cea de-a treia soție a lui Florin Zamfirescu a fost Cătălina Mustaţă. A cunoscut-o pe când ea era studentă la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, iar el îi era profesor. S-au căsătorit în 1991 și au divorțat în 2012, fiind cea mai lungă căsătorie a actorului. Dacă despre primele două soții, celebrul actor vorbește cu respect și afecțiune, nu același lucru s-ar putea spune și despre cea de-a treia, având în vedere că divorțul a fost marcat de scandaluri care au ținut prima pagină a ziarelor. După ce a primit jumătate din terenul de la Mogoșoaia, după partaj, Florin Zamfirescu și-a construit o casă acolo și a devenit vecin cu fosta soție, potrivit kanald.ro.

Florin-Zamfirescu-la-40-de-intrebari-cu-Denise-Rifai-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Florin Zamfirescu a spus cum se înțelege cu fosta soție, Cătălin Mustanță, din postura de vecini. Deși stau gard în gard, cei doi nu se văd aproape deloc.

„Eu cred că sunt un vecin inexistent. E mai mult de un an de când n-am văzut-o. Și acum un an dacă am văzut-o, a fost când treceam cu mașina pe stradă și am văzut-o intrând, la volanul mașinii ei. (n.r. i-a făcut cu mâna) A întors capul și atât. Atunci am văzut-o, înainte trei ani. Stăm în așa fel încât dacă vrau să o vad, o vad.

Mă urc pe o scară și mă uit peste gard, dar nu fac asta. Dar ea este un vecin atât de bun, parcă nu există, numai că-i vad mașina câteodată… A trecut totul, sunt peste 10 ani, sunt amnistii totale. Am iubit-o foarte mult, nu vreau să dezgrop morții. Am trăit 21 de ani împreună, nu regret și nu aș vrea să repet”, a dezvăluit Florin Zamfirescu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton