Homepage  / Știri

Fly Project a filmat videoclipul piesei „Musica” în Los Angeles

Fly Project a filmat videoclipul piesei „Musica” în Los Angeles

de Redactia Tvmania

Noul hit al celor de la Fly Project, “Musica”, beneficiază acum şi de un videoclip regizat de Alex Ceauşu, cel care a realizat şi clipul piesei “Goodbye”.

Videoclipul „Musica” a fost filmat în Los Angeles şi Bucureşti şi spune povestea a doi tineri obişnuiţi, care au locuri de muncă alese nu din pasiune, ci din nevoie, şi care se întâlnesc întâmplator într-un fast-food şi se îndrăgostesc unul de celălalt.

“Cei doi sunt oricare dintre oamenii pe care îi vedem pe stradă, aici sau în America, şi funcţionează pe acelaşi tipar ca oricare dintre noi. Nu sunt modele, nu sunt altfel, sunt nişte oameni care îşi trăiesc viaţa în ritmul anului 2012, oriunde în lume, care se luptă să se întreţină, vor să îşi atingă visurile şi să îşi găsească dragostea.

Mereu avem impresia că altundeva este altfel, că celălalt are o viaţă cu totul diferită, condusă de alte reguli, dar ne dăm seama că lumea îşi impune regulile peste tot. Visăm, ne trezim la realitate, iubim sau nu, muncim, din nevoie sau din pasiune, avem de ales sau urmăm calea dată, tiparul are aceleaşi puncte pe care toţi le bifăm”, a declarat Tudor de la Fly Project.

Urmăriţi aici videoclipul piesei “Musica”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3P06kyFpIQU[/youtube]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton