Homepage  / Muzică

Fly Project a lansat videoclipul „Like a Star”

Fly Project a lansat videoclipul „Like a Star”

de Redactia Tvmania

Tudor şi Dan, băieţii de la Fly Project, au revenit pe piaţa muzicală, la început de an, cu un nou single (jumătate în engleză, jumătate în spaniolă), „Like a Star”, cu care speră să cucerească topurile.

fly project

Pentru videoclipul noului lor single, ei au stat peste 24 de ore într-o cameră de interogatoriu alături de un model internaţional. Desi rolul lor în clip este cel al unor detectivi, Tudor şi Dan schimbă rolurile şi se lasă „arestaţi” de inocenţa şi senzualitatea modelului român de numai 20 de ani, Dorina, foarte cunoscută în Hong Kong pentru campaniile de lenjerie intimă a căror imagine a fost.

„O fată frumoasă şi sexy poate suci minţile şi celui mai cerebral bărbat. Şi da, ne-a făcut plăcere să fim noi cei anchetaţi de frumoasa Dorina, deşi iniţial situaţia trebuia să fie invers”, a povestit Tudor.

În 2015, Fly Project continuă turneul internaţional „#MostWanted”, în care promovează piesele „Goodbye”, „Musica”, „Back In My Life” şi „Toca Toca”, care au fost hituri în România şi nu numai.

Vedeţi aici videoclipul „Like a Star”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ajoRfTlZsjg[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton