Homepage  / Știri / Televiziune

”For Real: The Story of Reality TV”, un show monden intrigant, în premieră, la E! Entertainment

”For Real: The Story of Reality TV”, un show monden intrigant, în premieră, la E! Entertainment

de Redactia Tvmania

 E! face dezvăluiri interesante în noua emisiune de divertisment ”FOR REAL: THE STORY OF REALITY TV”, în premieră din 14 mai, de la ora 22:00. Gazda show-ului TV, care va avea 7 episoade, este Andy Cohen, cel care este și producătorul executiv al formatului. Emisiunea analizează impactul programelor de tip reality alături de marile nume ale genului precum familia Kardashian/Jenner, familia Osbourne și personajele din The Real World . 

E! Entertainment ne prezintă un gen de divertisment intrigant și polarizant pătrunde în lumea celui mai intrigant și polarizant gen de divertisment, care explorează formatele de tip reality în toate formele sale: cu vedete, de dating, competiții și cele dedicate transformărilor. Parte din show fac și producătorii, oamenii din industrie și jurnaliștii care au ajutat la integrarea programelor de tip reality în cultura pop.

”For Real: The Story of Reality TV”, prezintă povești ascunse și imagini exclusive, iar Andy Cohen face o călătorie în trecut alături de cele mai mari staruri ale genului, pentru a analiza ce impact au avut deceniile cu aceste programe.

Acesta se întâlnește cu familia Kardashian/Jenner înaintea difuzării sezonului final al Keeping Up with the Kardashians, celebrează contribuția femeilor de culoare alături de Kandi Burruss, Vivica A. Fox și producătorul Holly Carter și Mona Scott-Young, dezvăluie secrete din spatele emisiunii The Bachelor cu Jason și Molly Mesnick și reunește protagoniștii ultimului sezon din The Real World pentru întâlnirea de 20 de ani.

For Real: The Story of Reality TV este o producție marca Bunim/Murray Productions & Most Talkative și îi are ca producători executivi pe: Gil Goldschein, Julie Pizzi, David Sambuchi, Lauren Lazin și Andy Cohen.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton