Homepage  / Articole

“Forţa destinului” a ajuns la ultimul episod

“Forţa destinului” a ajuns la ultimul episod

de Redactia Tvmania

Telenovela mexicană „Forţa destinului”, care se termină diseară la postul Acasă, a fost o sursă constantă de ştiri pentru presă: pe lângă rivalitatea deja binecunoscută dintre David Zepeda şi Gabriel Soto, protagonista Sandra Echeverria a fost suspectată că ar fi avut o relaţie cu fostul soţ al lui JLo, Marc Anthony.

Telenovela de 101 episoade produsă de Televisa a avut cele mai mari audienţe la nivel internaţional, fiind vândută în peste 40 de ţări. Piesa de pe genericul telenovelei, „La Fuerza del Destino” a fost interpretată de Sandra Echeverria şi Marc Anthony.

„Colaborarea cu Marc Anthony a fost, cu siguranţă cel mai reprezentativ moment al carierei mele. Piesa vorbeşte despre felul în care forţa destinului te readuce alături de persoana pe care o iubeşti”, povesteşte actriţa.

Despre Sandra şi Marc s-a zvonit că ar avea o relaţie şi că ea a fost motivul pentru care s-a despărţit de Jennifer Lopez. Însă cei doi nu au comentat prea mult, lâsând bârfa să se stingă încet, încet.

Telenovela a primit anul acesta cinci premii TV y Novelas, pentru cea mai bună telenovelă, cea mai bună actriţă, Sandra Echeverria, cel mai bun antagonist – Juan Ferrera, cea mai bună actriţă într-un rol secundar – Delia Cassanova şi cea mai bună poveste adaptată.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton