Homepage  / Știri / Vedete străine

Fosta soţie a lui Donald Trump, Ivana Trump, a încetat din viaţă la 73 de ani

Fosta soţie a lui Donald Trump, Ivana Trump, a încetat din viaţă la 73 de ani

de Cătălina Matei,

Doliu în familia fostului președinte american, Donald Trump. Prima lui soție și mama primilor trei copii ai săi a fost găsită fără viață ieri, în apartamentul său din New York.  Ivana Trump avea 73 de ani, iar cauza decesului pare a fi, la primele investigații, infarct miocardic.

Anunțul decesului Ivani Trump a fost făcut chiar de fostul preşedinte american.

Cu tristeţe îi informez pe toţi cei care au iubit-o, care sunt mulţi, că Ivana Trump a murit la locuinţa ei din New York”, a declarat fostul preşedinte într-o declaraţie postată joi pe Truth Social, potrivit New York Post. „Era o femeie minunată, frumoasă şi uimitoare, care a dus o viaţă grozavă şi inspiraţională”, a mai spus Donald Trump.

Din primele informații obținute de cei de la New York Post, prima doamnă Trump a fost găsită fără viață în apartamentul său situat pe două etaje din Manhattan. Cel mai probabil Ivana, în vârstă de 73 de ani, a suferit un infarct miocardic și s-a prăbușit pe scări.

Ivana Trump, poveste de viață ca-n filme

Ivana Trump, născută Ivana Marie Zelníčková, a crescut sub regimul comunist în fosta Cehoslovacie. Ea s-a căsătorit cu Donald Trump în 1977, iar cei doi au divorțat  în 1992.

Mulți ani, Ivana Trump a lucrat în imperiul Trump ca director executiv. A fost numită CEO al Trump’s Castle din Atlantic City şi a coordonat decorarea interioarelor pentru Grand Hyatt Hotel şi Trump Tower. Totodată, a fost autoarea mai multor cărţi de succes şi şi-a creat propria linie vestimentară.

Cei trei copii ai săi cu Donal Trump – Donald Jr., Ivanka şi Eric Trump – sunt și ei implicați în afacerile familei.

De altfel, Eric i-a adus un omagiu mamei sale postând mai multe fotografii de familie pe contul său de Instagram. „Cu profundă tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre mame, Ivana Trump. Mama noastră a fost o femeie incredibilă – o forță în afaceri, un atlet de talie mondială, o frumusețe strălucitoare și o mamă și o prietenă grijulie. Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. Ea a fugit de comunism și a îmbrățișat această țară. Și-a învățat copiii despre seriozitate și duritate, compasiune și determinare”, a scris Eric în postarea sa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton