Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Actriţa Nurgül Yeşilçay este foarte îndrăgostită! Aflaţi de cine!

FOTO. Actriţa Nurgül Yeşilçay este foarte îndrăgostită! Aflaţi de cine!

de Redactia Tvmania

Actriţa Nurgül Yeşilçay (42 de ani) şi-a ţinut mereu relaţiile departe de ochii curioşilor după divorţul din 2010 de Cem Özer, tatăl băiatului ei, Nijat, în vârstă de 12 ani. În ultimii ani, tabloidele turceşti au scris că aceasta s-ar fi iubit cu actorul Tolga Karaçelik (2011 - 2013) şi cu afaceristul Özgür İnal (2015 - 2016).

 

De ceva vreme, mai precis din aprilie, protagonista din „Kösem” şi „Furtună pe Bosfor” zâmbeşte din nou, de data acesta la braţul producătorului Necati Kocabay. Acesta din urmă a confirmat relaţia cu actriţa urcând pe Instagram o poză cu ei doi în care par foarte fericiţi.

Lui Nurgül nu-i merge foarte bine doar în amor, ci şi în carieră. Ea are două proiecte importante anul acesta. În primul rând, va fi jurat în cadrul unui show de talente pe care Star TV îl va difuza începând cu 5 iulie, „Geleceğin Starlar” („Steaua viitorului”), alături de actorul și regizorul Hamdi Alkan şi de realizatorul de emisiuni Fırat Parlak. Iar la toamnă Nurgül va putea fi văzută pe micile ecrane din Turcia în serialul „Gülperi”. Producţia are la bază filmul dramatic din 1982, „Gülsüm Ana”, cu Fatma Girik în rolul principal, şi spune povestea unei femei greu încercate de viaţă care luptă pentru copiii ei.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton