Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

FOTO. Ada Condeescu a mâncat scorpioni, șerpi și stele de mare în China

FOTO. Ada Condeescu a mâncat scorpioni, șerpi și stele de mare în China

de Redactia Tvmania

De două săptămâni, Ada Condeescu se află într-un maraton de prezentare a filmului românesc “Dincolo de calea ferată” și trăiește experiențe fascinante în colțuri diferite ale lumii, din China și până în Africa. Actrița a pornit călătoria în China, iar zilele acestea se află în Africa unde simte o adrenalină nemaîntâlnită până acum.

„Este fascinant și spectaculos sa vezi și să simți cu adevărat diferențele dintre civilizații, moduri de viață, comportament și raportare la lume într-un timp atât de scurt. Shanghai și Beijing cu o populație a câte 20 de milioane de locuitori fiecare, iar Cairo cu o populație de aproape 22 de milioane, sunt orașe spectaculoase și complet opuse!”, povestește Ada.

Ajunsă în Beijing, actrița nu s-a putut abține și a mâncat scorpioni, șerpi și stele de mare: “Simțeam nevoia să aflu tot, să încerc tot, nu am putut să mă abțin să nu mănânc scorpioni, șerpi sau stele de mare pe una dintre cele mai renumite străzi ale Beijingului sau să încerc bucătăria Sichuan. Am simțit pentru prima oară cu adevărat o altă parte de lume, extrem de îndepărtată de noi, în care e greu să comunici. A trebuit să mimez ca să mă înțeleg cu ei când aveam nevoie de ceva, engleza este rar înțeleasă”, adaugă Ada Condeescu.

Întoarsă în țară pentru numai o zi, ca să își aline dorul de Nanuk, samoyed-ul ei, Ada și-a făcut din nou bagajul pentru 30 de grade Celsius și a decolat spre Cairo: “Cairo este un oraș extrem de special, energia este foarte intensă, e o adevărată nebunie, trebuie să ai nervi de fier când ieși în stradă și să fii mereu pe fază. Până acum nu am mai văzut așa ceva. Zeci de mii de oameni și de mașini la orice oră din zi și din noapte, un trafic infernal, vânzători ambulanți, totul este foarte haotic, însă extrem de spectaculos. Combinația de istorie de peste 5000 mii de ani și orașul de azi este neapărat de văzut și trăit. Este fascinant”, spune Ada.

Actrița a făcut si un tur al parfumeriilor: “Egiptul e cunoscut pentru piața de mirodenii și condimente, așa că am făcut și un tur al parfumeriilor, locuri în care am descoperit uleiuri naturale și unele esențe pe care nu le exportă nicăieri în afara Egiptului, tot felul de minunății!”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Ada Condeescu, transformată într-o divă italiană

Ada Condeescu a fost în vacanţă în Insula Pantelleria (Sicilia)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton