Homepage  / Articole

FOTO: Adelina Pestrițu, o zi la “Nuntă cu surprize”

FOTO: Adelina Pestrițu, o zi la “Nuntă cu surprize”

de Redactia Tvmania

Adelina Pestritu, prezentatoarea emisiunii “D Paparazzi” petrece o zi la o nuntă din Harghita și intră astfel în competiția celor mai frumoase nunți ale anului.

În această săptămână Cove va trebui să se lupte cu Adelina Pestrițu pentru titlul de cea mai spectaculoasă nuntă, asta pentru că din cauza unor probleme de sănătate, Andreea Mantea nu a reușit să ajungă la Lacul Roșu.

Adelina Pestrițu ajunge la nunta lui Ciprian și a Lidiei, din Lacul Roșu. Povestea de dragoste a celor doi a impresionat-o pe prezentatoarea emisiunii “D Paparazzi”, iar pentru a câștiga competiția în fața lui Cove, Adelina și-a propus să-și scoată la înaintare toate armele. Aflată la munte, în apropierea Cheilor Bicazului, Adelina a găsit un cadou neobișnuit pentru Cove, un toiag pe care i-l va face cadou dacă nunta ei va câștiga, iar în cazul în care va pierde îl va folosi tot pentru el.

“Am zis să-mi iau toate măsurile de siguranță. Dacă o să câștig eu, o să-l fac cadou, daca nu, îl “altoiesc”. Cove n-are nicio șansă în fața mea, trebuie să îi demonstrez Andreei că a făcut o alegere bună că m-a lăsat la nunta ei, și trebuie să câștig pentru ea”, ne-a spus Adelina.

“Povestea de dragoste a lui Ciprian și a Lidiei m-a impresionat, sunt doi oameni frumoși care vă vor surprinde cu siguranță. În noaptea nunții, Lidia va anunța cea mai mare surpriză pe care le-a pregătit-o invitaților, și anume faptul că este însărcinată”, a mărturisit Adelina.

Nu ratați o ediție speciala “Nuntă cu surprize” sâmbătă, 14 iulie, începând cu ora 20.30, la Kanal D.

[imagebrowser id=798]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton