Homepage  / Știri

FOTO: Află povestea Constanței Buzea, la Acasă

FOTO: Află povestea Constanței Buzea, la Acasă

de Redactia Tvmania

Povestea de dragoste dintre Constanța Buzea și Adrian Păunescu, dramele și suferințele prin care a trecut poeta, îndoielile care au măcinat-o toată viața, motivele care au dus la erodarea relației dintre cei doi și de ce nu a mai fost dragostea suficientă, reprezinta subiectul ediției de duminică, 28 octombrie, a emisiunii “Doamne de poveste”, difuzată de la 16.30, la Acasă.

Constanţa Buzea a fost prima soție a lui Adrian Păunescu, au avut împreuna doi copii, pe Ioana și Andrei. Ei au decis să se căsătorească în 1961, însă nepotrivirea de caracter și infidelitățile soțului său, printre altele, au dus la destrămarea mariajului : “A fost o dragoste mare, dar nu au știut că nu o să se potrivească niciodată. Au stat căsătoriți până în 1977, 4 martie, când s-a dat sentința definitivă pentru divorț”, povestește Andrei Păunescu, fiul celor doi poeți.

Despre copiii nelegitimi ai lui Adrian Păunescu, a căror identitate nu a fost niciodată făcută publică, despre procesul crâncen de divorț care a durat 3 ani, despre anii de suferință și boală care au răpus-o pe Constanța Buzea, telespectatorii vor afla din confesiunile făcute în exclusivitate la  “Doamne de poveste”, Acasă, de fiul lor, Andrei Păunescu.

[imagebrowser id=985]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton