Homepage  / Vedete / Vedete străine

Akin Akinözü, adică Miran din „Hercai”, gata să cucerească America. FOTO

Akin Akinözü, adică Miran din „Hercai”, gata să cucerească America. FOTO

de Redactia Tvmania

Serialul turcesc „Hercai”, difuzat la noi de Kanal D de luni până miercuri, de la 20.00, va începe în curând și în SUA, la Telemundo, iar presa de limba spaniolă a început deja prezentarea serialului, dar și a actorului.

În toată lumea, serialele turcești încântă telespectatorii și obțin audiențe remarcabile. Nu mai devreme de sfârșitul lunii mai, de exemplu, în SUA, primul episod din noul „Cafea cu parfum de femeie”, remake-ul pentru care William Levy a revenit la telenovele după opt ani de pauză, a fost bătut ca audiență de un episod din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”, cu Neslihan Atagül și Engin Akyürek protagoniști.

 

Așa se explică de ce Telemundo, producător important de telenovele de limbă spaniolă, va începe totuși difuzarea din 22 iunie a serialului turcesc „Hercai”, sub numele „Hercai: amor y venganza” (în traducere „Hercai: dragoste și răzbunare”). „Hercai”, difuzat la noi de Kanal D, cu Akin Akinözü și Ebru Șahin în rolurile princiale, este unul dintre cele mai de succes seriale turcești ale ultimilor ani, cu audiențe incredibile în foarte multe țări, și toată lumea se așteaptă să repete isprava și în SUA.

Înainte de premiera de la „Hercai: amor y venganza”, presa de limbă spaniolă a început deja să promoveze povestea, recent revista People en Español făcând un portret al lui Akin Akinözü, interpretul carismaticului Miran, despre care scrie că e „noul și irezistibilul sex-simbol turc” de la Telemundo.

 

Detalii noi despre Akin Akinözü

1. Seducătorul turc s-a născut la Ankara, pe 22 septembrie 1990, asta înseamnă că va împlini peste aproximativ trei luni 31 de ani.

 

2. Akin a moștenit pasiunea pentru actorie de la familia sa. Mama lui este o actriță cunoscută în Turcia, Özlem Akinözü (56 de ani), pe care am văzut-o și noi pe micile noastre ecrane, în serialul „Trandafirul negru”. Bunicul din partea mamei, Süreyya Arın, a fost unul dintre primii prezentatori ai televiziunii naționale turce TRT, iar unchiul acestuia din urmă, Suha Arin, este cunoscut drept „părintele documentarelor turcești”.

 

3. Înainte să-și înceapă cariera de actor, actorul a trăit șase ani în SUA. Aventura lui americană a început în Wisconsin, apoi s-a mutat la Los Angeles și în sfârșit la Berkeley, unde a studiat la prestigioasa Universitate Berkeley și unde a obținut o diplomă în matematică aplicată.

 

4. Este un împătimit al filmelor de toate genurile. Printre filmele sale favorite se numără „Regele Leu”, „Titani” și „Matrix”. Pe acesta din urmă l-a văzut a doua oară în timpul studenției și a fost așa de impresionat că l-a convins să-și aleagă profesia de actor.

 

5. O altă pasiune a sa este activitatea fizică, iar asta se poate vedea în felul cum arată. Akin Akinözü practică artele marțiale, dar îi plac și tenisul, fotbalul sau baschetul.

 

6. Turcul adoră animalele, iar pe Archie, câinele său, îl consideră cel mai bun prieten.

 

 

7. Acum patru ani, a devenit vegan ca o provocare personală, însă între timp a trecut la o dietă pescetariană (consumă adică și fructe de mare), căci a descoperit că așa se simte cel mai bine. Adoră, de asemenea, cafeaua turcească, cu care începe fiecare zi, și e mare fan sushi.

 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton