Homepage  / Articole

FOTO: Alexandra Dinu, o mireasă superbă!

FOTO: Alexandra Dinu, o mireasă superbă!

de Redactia Tvmania

Alexandra Dinu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, însă nu în viața reală, ci pentru un rol în pelicula „Sposami”, un film pentru televiziune difuzat de postul italian Rai 1, în fiecare miercuri, de la ora 22.15, ora României.

În film, Alexandra Dinu joacă unul dintre rolurile principale alături de Francesa Chillemi, cea care a devenit cunoscută în Italia după ce a câștigat titlul de Miss Italia în anul 2003.

Alexandra a primit rolul lui Melody, o fată frumoasă căreia i se oferă șansa de a deveni model într-un atelier specializat în crearea de rochii de mireasă. Personajul ei este unul cheie, care amenință stabilitatea relației de iubire dintre personajele principale.

Filmările au avut loc anul trecut, au durat opt săptămâni, s-au desfășurat la Trieste, Trento și Roma, iar regia este semnată de Umberto Marino.

„Am îmbrăcat 12 rochii de mireasă pentru acest rol, toate create de brandul italian Sarli, cu care am o strânsă colaborare de imagine. A fost pentru prima dată, după nuntă, când am îmbrăcat o rochie de mireasă, astfel că, la început, a fost puțin ciudat”, a spus Alexandra Dinu.

Mireasă și în viața reală?

Cât despre posibilitatea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă în viitorul apropiat, Alexandra a declarat că, în momentul de față, nu se simte pregătită să facă acest pas.

„Nu este nevoie de un act și de o ceremonie fastuoasă pentru a celebra dragostea dintre două persoane. Cel puțin asta simt acum. Dacă este scris să ajung încă o dată mireasă, atunci așa va fi”, a spus ea.

[imagebrowser id=947]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton