Homepage  / Știri

FOTO| Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au fost şi ei în Dubai

FOTO| Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au fost şi ei în Dubai

de Redactia Tvmania

Iarna aceasta, mai multe vedete de la noi (printre care Cătălin Măruţă şi Alina Puşcaş) au fost în vacanţă în Dubai. Designerul Alexandru Ciucu şi soţia sa, Alina Sorescu, au ales şi ei aceeaşi destinaţie exotică.

În Dubai, cei au petrecut Revelionul şi primele două săptămâni din noul an. “Am fost pentru prima dată în Dubai şi evident că am fost plăcut impresionaţi de cât de rapid s-a dezvoltat acest oraş. Ne-am plimbat prin tot oaşul, prin mall-uri, prin bazarurile pline de mirodenii şi bijuterii, apoi am făcut plajă lângă celebrul hotel Burj al Arab”, a povestit Alexandru.

[imagebrowser id=1128]

Şi, pentru că Alina şi-a rezervat din start două zile de shopping intens, designerul a profitat de acest interval pentru a-şi îndeplini o mai veche dorinţă. “Am fost să schiez pe singura pârtie din lume cu zăpadă artificială amenajată în deşert. Mi-am îndeplinit o dorinţă mai veche, aceea de a schia şi de a face plajă în aceeaşi zi”, a spus el.

Alina şi Alexandru au vizitat şi Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. “Priveliştea ne-a lăsat fără cuvinte”, a spus cântăreaţa.

“Revelionul ne-a prins într-un club la etajul 50 al hotelului în care stăteam. De acolo am putut vedea atât artificiile din Downtown Dubai, cât şi pe cele de la malul mării”, a mai adăugat ea.

După două săptămâni petrecute în Dubai, la soare, Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au revenit în Europa, însă nu direct acasă, ci mai întâi pentru câteva zile de schiat în Austria.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton