Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Anahi, fosta membră a trupei RBD, așteaptă al doilea copil

FOTO. Anahi, fosta membră a trupei RBD, așteaptă al doilea copil

de Redactia Tvmania

Actrița și cântăreața Anahi, cunoscută din telenovela „Rebelde” și formația RBD așteaptă al doilea copil cu fostul senator mexican Manuel Velasco. 

Vestea a fost dată de actriță prin intermediul apariției pe coperta revistei mexicane Quien și, ulterior, a postat câteva fotografii cu fiul său Manuel și o ecografie. 

„Cu multă iluzie vă împărtășesc această veste frumoasă! Mulțumesc mult revistei Quien pentru această amintire care va rămâne pentru totdeauna în viața noastră”, a scris Anahi pe pagina sa de Instagram, alături de coperta revistei.

 


Artista nu a oferit foarte multe detalii despre sarcina sa, nici despre sexul celui de-al doilea bebeluș pe care îl așteaptă. În cadrul interviului Anahi a povestit cum plănuiește să creeze o legătură frumoasă între cei doi copii și cum este căsătoria sa cu Manuel Velasco.  

Anahi a devenit mamă pentru prima oară în ianuarie 2017. De atunci, artista s-a îndepărtat de viața publică și de scenă pentru a avea o viață de familie. Aceasta s-a căsătorit cu Manuel Velasco, fostul senator Chiapas pe 25 aprilie 2015. 

 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton