Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

FOTO. Anda Adam a filmat clipul piesei „Dacă ar fi”

FOTO. Anda Adam a filmat clipul piesei "Dacă ar fi"

de Redactia Tvmania

La un an de când a lansat hitul “Amo”, Anda Adam revine pe piaţa muzicală cu o piesă nouă în limba română, “Dacă ar fi”, la care a filmat şi un videoclip. Single-ul este prima colaborare a artistei cu echipa HaHaHa Production.

În clipul “Dacă ar fi”, cântăreaţa apare în ipostaze tandre, filmate în vestiar, alături de bărbatul care i-a furat inima, un tânăr carismatic, jucător de fotbal american în clip, iar în realitate, model în echipa lui Cătălin Botezatu.

[imagebrowser id=1403]

Cu această ocazie, Anda Adam a adoptat un nou look, alegând să poarte breton, noua coafură fiind realizată chiar de mama ei, aflată în România pe parcursul filmărilor.

“Am filmat zece ore în continuu, în timpul zilei pe stadion şi noaptea pe motocliclete alături de cei mai buni cascadori pe care i-am văzut vreodată. Videoclipul este regizat de Florin Botea. Sunt foarte încântată de produsul final şi abia aştept să lansăm varianta completă. Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în proiect şi domnului Alin Petrache, Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, pentru sprijinul acordat aentru filmările pe stadion”, a declarat Anda.

Artista va lansa piesa “Dacă ar fi” în cadrul galei “Media Music Awards”, care va avea loc la Sibiu, pe 19 septembrie.

Vedeţi aici teaser-ul videoclipului “Dacă ar fi”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=H37APMAinh8[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton