Homepage  / Articole

FOTO: Andreea Bălan, „Like a Bunny” în Creta

FOTO: Andreea Bălan, „Like a Bunny” în Creta

de Redactia Tvmania

Artista și echipa sa au plecat în insula Creta, unde au filmat videoclipul pentru noul single lansat în luna iunie. Regizorul videoclipului este Alex Ceaușu și de post producție se va ocupa Cristi Smărăndoiu.

Cântăreața-dansatoare s-a simțit foarte bine la filmări, ea fiind deja la a doua vizită în insulele din Marea Mediterană – prima dată a fost vara trecută în insula Corfu pentru videoclipul „Trippin’”.

„A fost cald, așa că eu și colegele mele am filmat în costume de baie și ne-am făcut de cap cum am știut mai bine! <> înseamnă distracție cu fete frumoase”, a povestit Andreea.

Cel mai mare turneu din România

„Like a Bunny” a strâns peste 300.000 de vizualizări, în timp ce canalul oficial de YouTube are peste 13 milioane de vizualizări. Clipul „Trippin’” a fost văzut de  7.500.000 de ori.

Andreea se află în cel mai mare turneu făcut vreodată în România – Mix Music Evolution- care străbate toată țara, trecând prin 33 de orașe, în 100 de zile de spectacol.

În fiecare sâmbătă, până la sfârșitul anului, artista împreună cu Petrișor și colegele sale, prezintă Dancing Show – un show conceput ca un spectacol de revistă în care se cântă și se dansează diferite stiluri de dans: charleston, tango, călușarii, salsa, flamenco, arăbesc, țigănesc, balet, country din diferite culturi ale lumii înfățișate prin 15 schimbări de costume.

[imagebrowser id=220]

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton