Homepage  / Articole

FOTO: Andreea Esca și-a dus copiii în lumea Disney

FOTO: Andreea Esca și-a dus copiii în lumea Disney

de Redactia Tvmania

Andreea Esca tocmai s-a întors dintr-o vacanță minunată. Ea a ales pentru această vară o croaziera Disney, care a dus-o alături de copii în Insulele Bahamas.

„Am descoperit această croazieră atunci când colegii mei de la revista <>pregăteau un articol dedicat copiilor, în luna iunie, și am știut că va fi o surpriză extraordinară pentru Alexia și Aris, care îndrăgesc personajele și filmele Disney.

Așa că am hotărât cu soțul meu să nu le spunem decât că vom merge în America, iar acolo au aflat că ne vom îmbarca pentru 5 nopți, din Cape Canaveral,  pe acest vapor de vis”, a povestit Andreea Esca.

Ca să vă faceți o idee, la bordul vaporului, denumit Disney Dream, erau 4000 de oameni și 1500 de angajați, dintre care 70 români.

„Disney Dream este de fapt un hotel plutitor foarte elegant și primitor. Are sală de spectacole asemenea Sălii Palatului (și musical-uri pe măsura) și cinema ca la Multiplex, sală de fitness, locuri de joacă pentru copii, spa, restaurante și cluburi pentru toate vârstele, pistă de alergat, loc pentru minigolf  și teren de baschet.

Decorul de pe vas este foarte elegant, iar Mickey, Minnie și Donald își dau întâlnire cu cei mici la anumite ore.

În afara piscinelor, pe punte există și două tobogane de apă, preferatele copiilor”, spune prezentatoarea Știrilor Pro TV.

Timp de 6 zile te plimbi și te oprești în diverse insule unde poți face plajă, poți înota cu delfinii, poti hrăni peștii, poți închiria biciclete, căsuțe de lemn pe malul Oceanului și multe altele.

[imagebrowser id=249]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton