Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

FOTO. Andreea Mantea, Cristi Mitrea și fiul lor, la restaurant în Istanbul. Imaginea pe care o așteptau toți

FOTO. Andreea Mantea, Cristi Mitrea și fiul lor, la restaurant în Istanbul. Imaginea pe care o așteptau toți

de Redactia Tvmania

Andreea Mantea și Cristi Mitrea sunt din nou împreună pentru lucrul cel mai de preț care îi unește pe cei doi, fiul lor David. 

Cristi Mitrea a postat pe contul său de instagram o fotografie de familie surprinsă într-un restaurant în Istanbul. Se pare că fostul partener al Andreei Mantea a călătorit în Turcia pentru a petrece mai mult timp cu fiul său. 

Andreea Mantea a fost nevoită să se mute în Turcia pentru o perioadă de câteva luni pentru emisiunea „Puterea dragostei”, difuzată de Kanal D. Dat fiind ritmul alert în care emisiunea este înregistrată, Andreei îi este greu să vină mai des pe meleagurile românești. 

Aflat în Istanbul, alături de mama lui, David s-a apucat să facă un colaj cu gărgărițe. Andreea Mantea a pus o poză cu David pe Instagram și a dezvăluit ce spunea el în timpul acestei activități. 

„Micul meu artist. Lavinia (n.r. sora Andreei Mantea, mătușa lui David) este cea mai mică gărgăriță, este cât un bob de fasole, pentru că ea nu mănâncă și nu s-a făcut mare. Tata este gărgărița cea mai mare pentru că el este cel mai mare și cel mai grăsan! Uriaș”, a scris Andreea Mantea pe Instagram. 
Cristi Mitrea a comentat imediat. „Mulțumesc! Apreciez! A vrut să spună voinic. Tată fit”, a comentat el. „Da, da! Batman, Batman”, a răspuns Andreea Mantea. „Haioșilor”, a mai spus Cristi Mitrea. 

Cristi Mitrea a început o relație cu prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, pe care a cunoscut-o la show-ul „Burlăcița”, difuzat în urmă cu câțiva ani de postul Antena 1. Din povestea lor de dragoste a rezultat un băiețel, David, de care se ocupă amândoi, chiar dacă sunt despărțiți. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton