Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

FOTO. Andreea Marin a primit de la iubitul ei replica inelului de logodnă al Prințesei Diana: „Și eu sunt prințesa cuiva”

FOTO. Andreea Marin a primit de la iubitul ei replica inelului de logodnă al Prințesei Diana: „Și eu sunt prințesa cuiva”
5

de Redactia Tvmania

Anul acesta, de Paște, Zâna Surprizelor a avut parte, la rândul ei, de o surpriză de proporții – iubitul ei, Adrian Brâncoveanu i-a oferit un inel superb, o replică a celebrului inel de logodnă al Prințesei Diana. Să urmeze oare o căsătorie? Iată ce spune Andreea!

 

Anul acesta, Andreea Marin a petrecut Paștele altfel ca până acum, Zâna Surprizelor plecând la Londra, într-o vacanță romantică, alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, în timp ce Violeta a mers acasă la tatăl ei, Ștefan Bănică, și de familia lui.

„Violeta a fost la bunica ei, a vrut să fie cu frățiorul ei, a fost la Ștefan și de aceea am fost în doi de Paște”, a povestit Andreea la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost invitată recent.

Vedeta a făcut și o dezvăluire neașteptată, povestind ce inel a primit de la iubitul ei:

„Este o replică a inelului Prințesei Diana. Și eu, la rândul meu, sunt prințesa cuiva”, a completat vedeta. 

 

„Eu am învățat că poți avea un act și să fii nefericit cu actul acela”

Este vorba despre un superb inel din aur alb cu safir albastru, care costă nu mai puțin de 4.789 de euro, o replică perfectă al celui mai cunoscut inel din lume. Este vorba despre inelul de logodnă al Prințesei Diana, unul dintre cele mai apreciate modele. Evident, a urmat întrebarea mai mult decât firească…

Dat fiind că a primit un inel iconic de logodnă, întrebarea cu privire la o viitoare nuntă a venit firesc. Dar pentru că Andreea a mai fost măritată de trei ori, răspunsul ei e oarecum previzibil: 

„Știi, eu am învățat, din păcate, din experiența mea, că poți avea un act și să fii nefericit cu actul acela și, în același timp, poți să nu-l ai și să te simți mai implicat ca oricând’, a spus vedeta la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ulterior, după ce a postat câteva fotografii în care poartă superbul inel pe unul dintre conturile ei de socializare, fanii s-au grăbit să o felicite, însă Andreea le-a tăiat elanul…  E un dar care înseamnă împlinire în doi, nu un inel de căsătorie”. E de înțeles că Andreea Marin e rezervată în această privință, însă nu se știe niciodată!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton