Homepage  / Articole

FOTO: Andreea și Cabral au venit din luna de miere

FOTO: Andreea și Cabral au venit din luna de miere

de Redactia Tvmania

Andreea și Cabral Ibacka și-au petrecut luna de miere în Tenerife, într-una dintre cele mai frumoase stațiuni de acolo, Playa de la Americas. Proaspătul cuplu a trăit clipe de neuitat în prima vacanță în calitate de soț și soție.

Cei doi au facut safari pe ocean, au înotat printre delfini, dar au păstrat câteva zile și pentru plimbări  prin orașele de pe insula, unde au vizitat obiective turistice faimoase.

Fiecare clipă petrecută pe insulă a fost prețuită la adevărata ei valoare, mai ales că atât Andreea, cât și Cabral aveau nevoie de o perioadă de relaș.

“Am așteptat vacanța asta mai mult decât niciodată pentru că amândoi eram foarte obosiți după renovarea casei și după toate pregătirile de nuntă”, a povestit Andreea.

De la plajă, la safari pe ocean

„Am facut plajă și baie în Oceanul Atlantic, am văzut capitala insulei, Santa Cruz, am fost la vulcan pe muntele Teide și am văzut lava de acum 102 ani, acum întărită în diverse forme, am făcut safari pe ocean și am văzut delfini și balene, am vizitat Garachico, un orășel-muzeu, am văzut Drago (o plantă mare cât un copac, transformată în obiectiv turistic)”, a spus proaspăta doamnă Ibacka.

Un moment greu de uitat din vacanța lor va fi ziua petrecută la parcul acvatic de pe insulă, unde Andreea nu prea voia să meargă. La insistențele lui Cabral, ea a spus „Da” și nu a regretat niciun moment. Mai mult, după șapte ore de distracție în apă, niciunul dintre ei nu voia să plece, chiar dacă erau frânți de oboseală și moleșiți de căldură.

“Una dintre cele mai frumoase zile a fost cea petrecută în Parcul Acvatic Siam Park. Cabral m-a dus acolo știind ce ne așteaptă, dar eu credeam că vom vedea leuți de mare, foci și delfini și că la sfârșit vom face baie într-o piscină enormă cu valuri. Pentru că mie nu-mi plăceau parcurile de distracție cu apă și chiar îmi era frică de tobogane, Cabral a omis să-mi spună că parcul era un fel de Disney cu apă”, a declarat tânăra actriță.

[imagebrowser id=196]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton