În cadrul evenimentului de lansare, Antonio a gătit risotto cu supă de legume din piață, șofran și cremă de parmezan.
Și a mărturisit că este „unul dintre bucătarii cei mai neserioși din România. Bucătăria este un mod de a trăi și nu o fac încruntat. În bucătăria mea e altfel de atmosferă”. Atmosferă care s-a simțit din plin la fața locului, unde Antonio a transmis aceeași energie bună ca cea pe care a acumulat-o la filmări. „O supă din roșii cultivate cu dragoste de o bunicuță este incredibilă”, a povestit bucătarul de 58 de ani. „Mulțumesc TV Paprika pentru că în fiecare an mă ajută să descopăr lucruri minunate”. De data aceasta, a descoperit o Românie „incredibil de frumoasă, plină de tradiții și de lucruri bune. Îmi place foarte mult să mă întâlnesc cu oameni care îmi dau energie”, a povestit el în cadrul evenimentului.
Emisiunea „La piață cu Antonio Passarelli” începe pe 18 septembrie, la TV Paprika, și va fi difuzată de luni până vineri, la ora 21:30. Apoi, din 7 octombrie, TV Paprika a pregătit două noi premiere: versiunile cehă și maghiară ale emisiunii. De la ora 10:00, începe „Marketa la piaţă” (cu Marketa Hrubesova) și, de la 10:30, „Dóra la piaţă” (cu Dóra Havas). Fiecare nou episod al celor două emisiuni va fi difuzat sâmbăta și duminica, la aceleași ore.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 7