Revederea a fost așteptată de toți cei patru, iar chefii, în ciuda rivalităților din confruntările pe echipe ale sezonului trecut, s-au bucurat să își reia locul la masa jurizării pentru etapa lor preferată a emisiunii: jurizările pe nevăzute. Aceștia au declarat că degustarea unor preparate misterioase și încercarea de a ghici ce personaj se află în spatele ușilor îi lasă de multe ori fără replică:
„Sezonul trecut am primit ostropel de pui cu piure de cartofi din partea unei concurente ce practica sado-maso. Toți trei am acordat câte un cuțit și am rămas fascinați când s-au deschis ușile…pentru că ne așteptam să intre o bunicuță simpatică. A fost o jurizare de poveste, tocmai de aceea suntem tare curioși să vedem ce ne rezervă valul nou de concurenți înscriși anul acesta!”, a afirmat chef Scărlătescu.
Sezonul şase ascunde multe surprize, atât pentru telespectatori cât și pentru chefi, iar pentru o parte din candidați, un nou sezon înseamnă o nouă șansă de a demonstra că au sarea și piperul necesar unei competiții „la cuțite”.
Jurații au și mai multe așteptări de la cei care vor trece de data aceasta pragul bucătăriei “Chefi la cuțite”, ținând cont de standardul ridicat setat de concurenții din cel de-al cincilea sezon. Și pentru că Sorin Bontea și Florin Dumitrescu și-au adjudecat fiecare câte două finale, clasamentul îi impune lui Cătălin Scărlătescu să lupte și mai aprig în sezonul cu numărul şase:
„Eu rămân la părerea că oricine poate participa la acest concurs- indiferent de rasă, vârstă, sex sau profesie. Îmi doresc ca in acest sezon să câștig fie cu un sudor, cu o croitoreasă, un sofer de tir, un marinar, un profesor universitar, sau o casieriță. Și lista poate continua!”, mărturisește juratul.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 6