Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. „Bahar: Viaţă furată” se apropie de final. Ce fac acum Ezgi Asaroğlu şi Keremcem

FOTO. „Bahar: Viaţă furată” se apropie de final. Ce fac acum Ezgi Asaroğlu şi Keremcem
5

de Redactia Tvmania

În timp ce la noi serialul „Bahar: Viaţă furată” se apropie cu paşi repezi de marele final (ultimul episod va fi difuzat de Kanal D vineri 1, septembrie), actriţa Ezgi Asaroğlu (Bahar) se află într-o continuă vacanţă. După ce, în iulie, a vizitat Los Angeles, în luna august, ea a ales Europa.

Astfel, Ezgi s-a relaxat zilele trecute pe străzile din Londra şi Paris.

„Libertate!” a scris ea în dreptul unei poze pe Instagram, semn că timpul petrecut departe de platourile de filmare i-a prins bine. Mai mult, Ezgi pare să fi uitat de perioada în care a suferit din cauza despărţirii de Keremcem, partenerul ei din „Bahar…”, care i-a fost pentru mai multe luni şi iubit în viaţa reală.

Ezgi Asaroğlu a terminat filmările la „Bahar…” la sfârşitul lui aprilie, iar ulterior nu a acceptat un alt proiect tv, spre deosebire de Keremcem, care filmează de zor la un nou serial. Acesta se numeşte „Iki Yalanci” (în traducere „Două minciuni”) şi a început la postul Kanal D turcesc pe 10 iulie.

În noua producţie, Keremcem îl joacă pe Serkan, un bărbat care este concediat de la atelierul auto unde lucrează şi care pleacă alături de prietenii săi să se distreze în Bodrum. Aici, el o cunoaşte pe Duygu (Yağmur Tanrısevsin), în faţa căreia se dă drept un afacerist de succes. Din acest moment, cei doi vor fi prinşi într-un lanţ al minciunilor, iar de multe ori vor trece prin situaţii amuzante.

ezgi asaroğluIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton