Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Beren Saat a început filmările la serialul realizat de Netflix, „The Gift”

FOTO. Beren Saat a început filmările la serialul realizat de Netflix, „The Gift”

de Redactia Tvmania

Beren Saat („Kösem”, „Fatmagül”) este protagonista celui de-al doilea serial original realizat de Netflix pentru Turcia după „Protectorul Istanbulului” („The Protector”), cu Çağatay Ulusoy în rolul principal. Recent, ea a început filmările la acest proiect, care se intitulează „The Gift” („Atiye”) şi a urcat pe Instagram prima poza de pe platouri, în care apare alături de colegii ei, Mehmet Günsür („Suleyman Magnificul”), Metin Akdülger („Kösem”, „Yaman”) şi Melisa Senolsun („Preţul dragostei”).

„3,2,1! Sunt foarte entuziasmată că oficial am început acest proiect!”, a spus Beren.

Filmările au început la Istanbul și vor continua la Göbeklitepe și în alte locuri din Anatolia de Sud-Est. Realizat de Netflix în colaborare cu turcii de la OG Medya, serialul va avea premiera pe cunoscuta platformă online anul acesta şi va avea 8 episoade.

„The Gift” are la bază romanul lui Şengül Boybaş, “Dünyanın Uyanışı”/”Trezirea Lumii”, și spune povestea unei frumoase şi misterioase pictorițe pe nume Atiye (Beren). Aceasta are o viaţă perfectă în Istanbul alături de familia şi iubitul ei şi e pe cale să îşi deschidă prima expoziţie personală. Intriga se schimbă atunci când un arheolog descoperă un simbol care atestă că Atiye are legături mistice cu cel mai vechi sanctuar din lume, Göbeklitepe. Protagonista va încerca să desluşească misterele din spatele acestui sanctuar neolitic, ridicat pe o creastă de munte din sud-estul Anatoliei şi aflat la circa 15 km, nord-est, de orașul Șanlıurfa.

În prezent, Beren Saat se află în vizorul ziariştilor turci atât cu acest proiect, cât şi cu viaţa ei personală. Conform publicaţiei Hürriyet, ea a dezminţit zvonurile apărute în ultima perioadă că va divorţa de soţul ei, cântăreţul Kenan Doğulu, declarând că mariajul ei, care durează de cinci ani, nu se află în impas.

Pe micile noastre ecrane, actriţa în vârstă de 35 de ani poate fi văzută la AXN White în serialul din 2013, „Răzbunarea” („Intikam”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton