Homepage  / Știri

FOTO: Cârcotaşa Oana Ioniţă a făcut victime la filmări

FOTO: Cârcotaşa Oana Ioniţă a făcut victime la filmări

de Redactia Tvmania

La filmările promourilor pentru noul sezon al „Cronicii Cârcotaşilor”, Oana Ioniţă s-a accidentat, dar a şi făcut câteva victime. În timpul duelului cu Mihai Găinuşă, frumoasa blondă s-a împiedicat pe scările cetăţii şi s-a ales cu câteva zgârieturi.

“După ce m-am luptat cu el sezonul trecut în dialoguri, acum ne-am duelat în spade şi sunt plină de zgârieturi. De data asta el a câştigat”, spune Oana.

Chiar dacă a ieşit învingător, Mişu mărturiseşte că nu i-a fost deloc uşor să-i ţină piept colegei sale şi recunoaşte că secvenţa cu lupta dintre rege şi Corupţie a fost cea mai dificilă.

“Să lupţi cu Corupţia, mai ales când Corupţia a făcut balet, nu e tocmai uşor. Mi-a mai şi pocnit vreo două săbii peste mână”, spune Găinuşă amuzat.

Cârcotaşul nu a fost singura victimă a Oanei, regizorul Eduardo Vasquez fiind şi el accidentat.

“Şi domnul regizor are o zgârietură de la mine, pentru că la finalul scenetei am aruncat spada şi, din greşeală, l-am lovit în abdomen”, glumeşte Oana.

Cârcotaşii sunt însă nevătămaţi şi vă invită în fiecare miercuri seară să urmăriţi “Cronica”, de la ora 20:30, numai la Prima TV.

[imagebrowser id=301]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton