Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Ce au în comun Inna şi Burak Özçivit

FOTO. Ce au în comun Inna şi Burak Özçivit
4

de Redactia Tvmania

În 2005 a fost desemnat cel mai bun model din Turcia, însă Burak Özçivit îşi merită pe deplin această titulatură şi în prezent. Brandurile turceşti şi nu numai se bat pe actorul în vârstă de 33 de ani. Astfel că protagonistul serialului “Dragoste infinită” (difuzat anul trecut de Kanal D) câştigă bani frumoşi din reclame.

Cele mai recente pe care le-a realizat au fost la un magazin online de îmbrăcăminte pentru bărbaţi (Burak fiind imaginea colecţiei de primăvară-vară 2018), dar şi pentru un renumit brand de şampon. Burak a filmat spotul publicitar la şampon alături de o vedetă populară din România, Inna (31 de ani). Cântăreaţa a fost la Istanbul (oraş în care are deseori concerte) pentru a filma reclama alături de Burak, poza cu cei doi adunând mii de like-uri pe Facebook-ul lui Burak.

 

 

Soţia lui Burak, geloasă pe Inna

Gurile rele spun că, în momentul în care a aflat că Burak va filma alături de frumoasa Inna, soţia actorului, Fahriye Evcen (31 de ani), a fost foarte geloasă şi i-ar fi interzis acestuia să se împrietenească cu artista româncă pe vreo reţea de socializare, spun cei de la www.haberler.com. Burak a făcut întocmai cum i-a zis nevasta, care, până la urmă, n-ar trebui să fie atât de supărată. Reclama cu Inna i-a adus soţului ei nu mai puţin de 125.000 de dolari în cont (conform haberler.com). Canalul de YouTube “Moda Mod” anunţă şi faptul că Inna şi Burak vor intra în studio pentru a înregistra o piesă, însă până în prezent acest lucru nu a fost confirmat. În trecut, Burak a mai cochetat cu muzica, cântând alături de Fahriye Evcen piesa “Hasretinle Yandı Gönlüm”, inclusă pe coloana sonoră a filmului în care au jucat împreună, “Aşk Sana Benzer”.

În prezent, actorul se pregăteşte de premiera filmului de acţiune “Can Feda”, care va intra pe 6 aprilie în cinematografele turceşti.

 

 

29540996_340958893079774_953642492633549708_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton