Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

FOTO. Ce face Cristina Cioran după plecarea de la „Acces Direct”. Prezentatoarea a părăsit România

FOTO. Ce face Cristina Cioran după plecarea de la „Acces Direct”. Prezentatoarea a părăsit România
7

de Redactia Tvmania

Cristina Cioran a prezentat, pentru câteva luni, emisiunea „Acces Direct', în locul Simonei Gherghe, aflată în concendiu de maternitate. Între timp, postul a fost preluat de Mirela Vaida, după ce Simona a renunţat definitiv la emisiunea de la Antena 1. La rândul său, Cristina a simţit nevoia unei pauze de relaxare, după munca intensă de peste vară şi a plecat în Grecia, împreună cu iubitul ei, Traian.

 Cristina Cioran îşi ţine fanii la curent cu viaţa ei, mai cu seamă că aceştia s-au întristat că nu mai prezintă „Acces Direct’. Blonda a plecat într-o aventură împreună cu Traian, iubitul ei şi îţi ţine fanii la curent, pas cu pas, cu păţaniile sale din insula Skiathos.

 

„Luni… aventura noastra in Skiathos a inceput cu @Aerotravel sambata cu in zbor super de o ora, cu TAROM o aterizare extraordinara pe o pista super scurta care incepe chiar din mare! Superba insula parca ne a asteptat pe noi exploratorii veseli! Am ajuns in frumosul hotel Esperides Beach Hotel Skiathos chiar pe malul marii! Zis sa nu stam si am plecat sa exploram insula. Koukounaries Beach Skiathos prima oprire, manastirea Evaggelistria Monastery Skiathos a doua oprire. m a impresionat foarte tare respectul pe care il au cei de aici pentru natura, plante aromatice, masline!
Am mancat la Lapiscine in Skiathos si dupa un somnic am vizitat Kastro, un loc super, un loc de unde poti vedea Marea Egee cat e ea de mare.
Stati pe faza ca va zic ce am mai facut! Numai prostii ))))”, a scris Cristina pe pagina sa de Facebook. 

Vedeti imagini din vacanța Cristinei Cioran în galeria de mai jos.

 

 

cristina cioranIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton