Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Ce frumos s-a făcut Karan, băiețelul lui Burak Özçivit și al lui Fahriye Evcen

FOTO. Ce frumos s-a făcut Karan, băiețelul lui Burak Özçivit și al lui Fahriye Evcen

de Redactia Tvmania

Burak Özçivit a urcat prima poză cu fiul său, Karan, pe 13 aprilie, când băiețelul a făcut un an. Ziua Mamei, sărbătorită pe 10 mai în majoritatea țărilor de pe Glob, l-a determinat pe actorul din „Dragoste infinită” să mai posteze două poze noi, superbe.

„La mulți ani frumoasei noastre mame! ”, a zis Burak în dreptul fotografiilor în care soția sa, Fahriye, și cel mic sunt foarte veseli.

Burak (35 de ani) și Fahriye (33 de ani) s-au căsătorit în vara lui 2017, iar de atunci actrița s-a ocupat mai mult de familie și a apărut în reclame refuzând proiecte tv. Burak a continuat să joace, iar cel mai recent proiect al său, serialul de epocă „Kuruluş: Osman”, în care îi dă viaţă sultanului Osman I, fondatorul Imperiului Otoman, are succes în Turcia.

Ultimul proiect al lui Fahriye a fost serialul „Ölene Kadar”, din 2017, în care i-a dat replica lui Engin Akyürek („Dragoste de contrabandă”). Ea și Burak au jucat împreună în serialul „Çalıkuşu” (2013-2014), dar și în filmul „Așk Sana Benzer” (2015). 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton