Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Ce mai face Leticia Calderón, protagonista din „Esmeralda”?

FOTO. Ce mai face Leticia Calderón, protagonista din „Esmeralda”?
5

de Redactia Tvmania

Actriţa Leticia Calderón (50 de ani) poate fi văzută într-o nouă telenovelă în Mexic, El corazón nunca se equivoca”.

Producţia, realizată de Televisa, a avut premiera pe 23 iunie şi este un spin-off cu 20 de episoade al telenovelei „Familia soţului meu (Mi marido tiene familia, 2017-2019).El corazón nunca se equivoca spune povestea Elsei (Leticia), o profesoară şi a soţului ei, Olegario (Víctor González), care trec printr-un divorţ, dar şi prin sinuciderea misterioasă a fiului lor, Andrés (Bruno Santamaria) şi care nu au o relaţie bună cu fiica lor, Carlota Cervantes (Ale Müller).

Din distribuţia serialului mai fac parte şi alţi actori cunoscuţi,precum Sergio Sendel, Laura Flores, Helena Rojo, Emilio Osorio şi Arath de la Torre.

Protagonista din Esmeralda s-a împăcat astfel cu cei de la Televisa, pe care a fost supăratăanul trecut ci au anulat o telenovelă în care trebuia să joace, Nube y la chica de azul, fix cu 3 zile înainte de începerea filmărilor. Ultima telenovelă a Leticiei, care pe 15 iulie împlineşte 51 de ani, a fost Mujeres de negro (2016).

Când nu joacă actriţa este mai mereu prezentă la evenimente, în special la cele caritabile, la care de multe ori vine însoţită de cei doi băieţi ai săi, Luciano şi Carlo, pe care îi are cu fostul ei soţ, Juan Collado.

1F3FE90A-BC45-43A0-85C4-06E60F705AB0Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton