Homepage  / Știri

FOTO: Ce n-aţi văzut duminică, în prima ediție X Factor

FOTO: Ce n-aţi văzut duminică, în prima ediție X Factor

de Redactia Tvmania

Cristi “Alors on dance” a ridicat duminica trecută publicul X Factor în picioare cu cele mai trăznite mişcări de dans, Răzvan şi Dani alăturându-i-se pe scenă într-un moment care a stârnit hohote de râs şi ropote de aplauze.

Nici măcar intrarea, puţin spus interesantă, în care Cristi Giambaşu le-a oferit celor trei juraţi romanul său, “Simfonia iubirii”, nu avea să prevestească ce urma să se întâmple în doar câteva minute. Cu o energie debordantă, concurentul a acaparat scena mai ceva ca Freddy Mercury. Însă pentru o astfel de prestaţie, Cristi a trebuit să se pregătească temeinic.

Înainte de a veni în faţa juraţilor, simpaticul concurent a exersat încă o dată mişcările de dans în cabina de machiaj. Filmarea realizată cu o cameră ascunsă o puteţi vedea aici.

“Sunt total impresionat de calităţile tale de dansator. Crede-mă că mişcările tale de felină sufocată cu perna mi-au făcut dimineaţa incredibilă! Mă poţi învăţa mişcările astea?” i-a spus Cheloo, amuzat, concurentului.

La rândul său, Dan Bittman a continuat dialogul spumos cu o altă întrebare “Prin discoteci mai mergi? Şi n-ai câteodată senzaţia că rămâi singur singurel în discotecă şi că toată lumea se duce aşa, pe pereţi, în jurul tău şi stă şi se uită? N-ai avut niciodată senzaţia asta?”.

[imagebrowser id=911]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton