Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO: Ce nuntă frumoasă a avut artistul spaniol David Bisbal!

FOTO: Ce nuntă frumoasă a avut artistul spaniol David Bisbal!
4

de Redactia Tvmania

Cântăreţul spaniol David Bisbal (39 de ani) şi modelul de origine venezueleană, Rosanna Zanetti (30 de ani) şi-au unit destinele la începutul lunii iulie, anunţă elperiodico.com. Nunta a fost un eveniment restrâns, care a avut loc în Ayllón, un sat din Segovia, şi la care au participat 40 de persoane, spune cei de la elmundo.es.

„Nici în vise nu ne-am fi imaginat o nuntă mai frumoasă! A fost perfectă: romantică, intimă, discretă, plină de emoţii. Suntem fericiţi şi emoţionaţi şi vrem să împărtăşim cu voi acest lucru”, a declarat David pe Instagram, în dreptul unei fotografii.

David şi Rosanna formează un cuplu de doi ani, iar în 2017 au încheiat şi un parteneriat civil. Printre invitaţii de la nunta lor s-au numărat fratele şi mama miresei, care au venit special din Venezuela, dar şi Ella, fetița de 8 ani pe care David o are dintr-o relație anterioară cu designerul Elena Tablada.

Rochia de mireasă a fost o creaţie a lui Hervé Moreau pentru casa Pronovias, iar pentru realizarea ei au fost necesare 100 de ore. Proaspăt însurăţeii vor pleca în luna de miere în august, după ce David va termina turneul pe care îl are în Spania. Din trecutul amoros al artistului mai fac parte cântăreaţa Chenoa, fosta Miss Univers Zuleyka Rivera (cea care a apare în videoclipul „Despacito”) şi actriţa argentiniană Eugenia Suárez.

Interpretul hiturilor „Buleria” şi „Ave Maria” a concertat în trecut şi în România, lansând o piesă cu împreună cu Andra, „Without You”, care a adunat pe YouTube peste 128 de milioane de vizualizări.

 

 

David BisbalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton