Homepage  / Televiziune

FOTO: Ce se întâmplă în noul sezon „Suleyman”

FOTO: Ce se întâmplă în noul sezon "Suleyman"

de Redactia Tvmania

Serialul “Suleyman Magnificul” revine pe micul ecran cu un nou sezon, începând de marţea viitoare, pe 3 septembrie, de la ora 20.00, la Kanal D.

Al treilea sezon al serialului readuce în atenţia publicului personajele puternice, intrigile pasionale şi luptele pentru supremaţia geopolitica, costumele şi decorurile impresionante care au făcut din această producţie un adevărat fenomen de televiziune.

În acest sezon, întreaga poveste se îmbogăţeşte cu personaje noi şi îi va suprinde pe telespectatori cu dramatice răsturnări de situaţie.

Mihrimah (Pelin Karahan), fiica lui Suleyman (Halit Ergenc) şi a lui Hurrem (Meryem Uzerli), a crescut între timp şi este atuul cel mai important al lui Hurrem în lupta pentru afirmarea fiilor ei.

Prieteniile se transformă în lupte surde pe viaţă şi pe moarte, intrigile din harem se ţes periculos de-a lungul episoadelor, astfel încât istoria Imperiului se scrie cu sânge.

Nu rataţi, în fiecare marţi, de la ora 20.00, la Kanal D, “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, cel mai vizionat serial al momentului, cu un nou sezon presărat cu suspiciune, trădări şi lupte pentru putere.

[imagebrowser id=1387]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton