Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

FOTO. Cele mai cunoscute proiecte TV ale lui Andrei Gheorghe

FOTO. Cele mai cunoscute proiecte TV ale lui Andrei Gheorghe

de Redactia Tvmania

Omul de radio și televiziune, Andrei Gheorghe s-a stins ieri, 19 martie la vârsta de 56 de ani. După necropsia care a durat aproximativ 3 ore, medicii legiști au spus că, cel mai probabil, Andrei Gheorghe a murit din cauza unui infarct făcut pe fondul unor probleme cardiace mai vechi. Andrei Gheorghe a fost și una dintre cele mai nonconformiste vedete ale micului ecran.

Iată o selecție a emisiunilor care l-au făcut celebru:

 

  1. Emisiunea concurs „Lanțul slăbiciunilor” a fost lansată în toamna lui 2001 la Pro TV, după ce, anterior, Andrei Gheorghe mai prezentase „Generația Pro” și „Alege”.

  1. Talkshow-ul de noapte „Gheorghe” a fost lansat în toamna lui 2003, la Antena 1. Este emisiunea la care Emil Boc a căzut în direct de pe o platformă suspendată, unde aveau loc filmările, fiind cea mai viralizată emisiune a lui Gheorghe.

„Aia a fost prezență de spirit? Ha-ha! Aia a fost disperare!”, a descris, câțiva ani mai târziu, pentru TVmania, reacția vigilentă pe care a avut-o la acel moment.

 

 

  1. În 2004, Andrei Gheorghe se mută la Realitatea, unde face „Politică, frate!” și „Am o știre pentru tine”.

„Nu sunt cel mai bun om de televiziune din România, pe sticlă. But don’t fuck with me on the Radio! N-am harul de a fi plăcut. Sigur că aș vrea. Dar, pe de altă parte, nu vreau să fiu altfel decât sunt”, ne spunea el într-un interviu.

 

  1. În septembrie 2009, Andrei Gheorghe face, la Kanal D, „Rătăciți în Panama”, un reality show de supraviețuire ce avea la bază reality-show-ul „Desafio – la lucha de los regiones”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton