Homepage  / Galerie foto

FOTO: Cezar Ouatu a câștigat sezonul 7 „Te cunosc de undeva!”

FOTO: Cezar Ouatu a câștigat sezonul 7 "Te cunosc de undeva!"

de Redactia Tvmania

Finala transforming show-ului "Te cunosc de undeva!" l-a desemnat pe Cezar Ouatu drept câștigător al celui de-al șaptelea sezon.

“Bătălia finală” pentru marele premiu s-a dat sâmbătă seara, la Antena 1, între cei patru finaliști, Alina Eremia, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioae și Alb Negru. Fiecare dintre ei a reprezentat o decadă și a cântat câte o melodie celebră din muzica anilor 2000, ’90, ’80 și ’70. Alina Eremia a imitat-o pe cea mai provocatoare artistă din anii 2000, Lady Gaga, Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru l-au întruchipat, în dublu exemplar, pe starul latino al anilor ’90, Ricky Martin, Cezar Ouatu s-a transformat într-un simbol al anilor ’80, megastarul Michael Jackson, iar Daniel Iordăchioae a reprezentat anii ’70, cu o piesă a nemuritorului Freddie Mercury.

Nefinaliștii au imitat, la rândul lor, în câteva personaje dragi tuturor românilor – Lidia Buble a întruchipat-o pe Ileana Sărăroiu (Muntenia), Oana Sîrbu a imitat-o pe Maria Lătărețu (Oltenia), Liviu Vârciu a fost Nicolae Furdui-Iancu (Transilvania), iar Raluca și Denisa Tănase de la Bambi s-au transformat în Mioara Velicu (Moldova) – și au cântat acompaniați de taraful Silvian Voicu.

Invitații speciali ai galei finale au fost Maria Buză, Pepe, Jorge și CRBL, câștigători ai sezoanelor anterioare ale show-ului, și Adina Răducan, câștigătoarea X Factor.

Marele premiu al celui de-al șaptelea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!” a fost acordat lui Cezar Ouatu, care l-a imitat pe Michael Jackson, cu piesa „The Way You Make Me Feel”. În aceeași seară specială, Cezar a primit și invitația de a participa la cel de-al optulea sezon al show-ului transformărilor.

Denisa și Raluca Tănase de la Bambi au primit premiul pentru cea mai surprinzătoare transformare a sezonului, pentru felul în care le-au imitat pe cele două componente ale trupei t.A.T.u.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton