Homepage  / Știri / Televiziune

FOTO: Cine a părăsit competiţia “MasterChef”

FOTO: Cine a părăsit competiţia “MasterChef”

de Redactia Tvmania

Au intrat 14 in concurs, iar la finalul serii mai erau doar 12. Vlad Mureşan şi Gina Jalba au părăsit aseară concursul "MasterChef".

Pentru prima probă, concurenţii au avut de reprodus gustul pastelor gătite de Chef Marcello Zaccaria. Timp de 90 de minute, ei au mai pregătit încă un fel de mâncare principal cu specific italienesc.

Chef Cătălin a aruncat la gunoi toate farfuriile cu paste. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu farfuriile cu risotto.

Deşi nu se aştepta, Nicuşor a reuşit să prezinte o farfurie apropiată de perfecţiune. Cei care au intrat la testul sub presiune au fost Gina Jalba, Ioana Tecsa, Maria Secreriu şi Vlad Mureşan. După ce a încurcat leuşteanul uscat cu tarhonul, Vlad a părăsit competiţia

Avem un homar, ce facem cu el?

Aceasta a fost întrebarea pe care şi-au pus-o concurenţii în momentul în care în Cutia Misterelor au descoperit un homar în carne şi… carapace. Pentru majoritatea dintre ei, aceasta a fost prima oară când au văzut un homar viu.

Cele mai nefericite farfurii au fost cele ale Ioanei, Aidei, Nini şi Rareş.

Cea care a impresionat la această probă a fost Maria Secreriu, câştigătoarea probei, dar şi a unui avantaj enorm pentru etapa următoare a cărui vedetă a fost porcul. Avantajul Mariei s-a dovedit a fi unul valoros, ea fiind scutită de pregătirea unui preparat din porc. Implicarea sa s-a rezumat la împărţirea sarcinilor pentru colegii săi, alegând pentru fiecare în parte câte o bucată din porc.

„Nu doresc nici să-mi fac prieteni, dar nici să-mi fac duşmani”, a declarat Maria.

Lui Traian i-au revenit picioarele porcului, lui Rareş – rinichii, Aidei – un rasol, Anei – pulpa de porc, lui Nicuşor – creierul, Ginei – un cotlet, lui Nini – limba, lui Alex – capul porcului, lui Mihai – pulpa, Mariei Pop – muşchiuleţul, lui Victor – coastele şi Ioanei – ficatul.

Alex Hora s-a descurcat mai mult decât bine la această probă şi a reusit să facă din capul porcului nişte preparate delicioase.

Lăudat a fost şi Victor Nemeş care, deşi vegetarian, a pregătit nişte coaste care i-au deschis apetitul lui Chef Florin.

La final, încă o eliminare

Nu vor scăpa de Testul sub presiune: Mihai, Ioana, Nicuşor, aflat pentru prima dată la acest test, Rareş, Nini, Ana, Maria Pop.

La finalul serii, cea de-a doua concurentă care a părăsit competiţia a fost Gina. „Este greu şi frumos în acelaşi timp!”, a rezumat Gina experienţa trăită la „MasterChef”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton