Homepage  / Articole

FOTO: Cine e mai sexy: Levy sau Diaz?

FOTO: Cine e mai sexy: Levy sau Diaz?

de Redactia Tvmania

Pe Aaron Diaz (foto dreapta) îl ştiţi din “Teresa”, unde i-a dat viaţă lui Mariano, iar pe mult mediatizatul William Levy (foto stânga) îl veţi vedea în curând din nou pe Acasă, alături de Maite Perroni, în telenovela “Triunfo del amor”, care a făcut ravagii în Mexic.

Cei doi actori au lăsat la o parte inhibiţiile (în cazul în care aveau) şi au pozat fiecare la bustul gol pentru câte un calendar pe 2011. Dacă Aaron Diaz apare în calendar în compania unor domnişoare care interpretează diferite personaje de la Eva şi Cleopatra, la Elizabeth Taylor şi Marilyn Monroe, Levy apare singur şi foarte relaxat în imagini alb negru.

“A fost ideea fanelor să fac acest calendar. M-au rugat de când mi-am început cariera de actor. Conceptul a fost ca, în fiecare lună, să apar alături de o femeie pe care toţi bărbaţii o admiră”, a spus Aaron, care s-a simţit stingherit în primele momente când a trebuit să renunţe la haine.

Pentru a arăta bine pentru acest calendar, el şi-a antrenat muşchii la sala de fitness de cinci ori pe săptămână timp de o lună de zile. Iar rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor. Actorul de 28 de ani arată senzaţional, la fel ca William Levy, colegul său de breaslă, care ne-a arătat muşchii şi în videoclipul lui Jennifer Lopez, “I’m Into You”.

Cu fizicul stau bine, cu dragostea prost

Pe cât de bine arată amândoi actorii, pe atât de controversată şi mediatizată e viaţa lor amoroasă.

Aaron Diaz s-a despărţit de curând de soţia sa Kate del Kastillo, declarând că fac acest lucru pentru că se iubesc şi se respectă prea mult. Iar Levy a tot dezminţit în ultima perioadă că ar avea o aventură cu Jennifer Lopez.

Revista People en Español, va publica însă în numărul următor un interviu cu William Levy, care va vorbi, în exclusivitate, despre relaţia pe care o are în prezent cu fosta sa iubită Elizabeth Gutierrez, mama celor doi copii ai săi, Kailey şi Christopher.

 

Vedeţi aici mai multe poze din calendarele cu William Levy şi Aaron Diaz:

[imagebrowser id=233]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton