Homepage  / Articole

FOTO: Cine merge în finala de la “Românii au talent”

FOTO: Cine merge în finala de la “Românii au talent”

de Redactia Tvmania

În cea de-a treia semifinală a celui de-al doilea sezon „Românii au talent”, mentalistul Cristian Gog a impresionat pe toată lumea. El a reuşit să se claseze pe locul întâi în topul preferinţelor telespectatorilor, deşi părerile au fost împărţite.

Pentru unii, momentul a fost “înspăimântător”, pentru alţii pur şi simplu fantastic, iar Andra l-a numit noul erou al iluzionismului românesc. Andi nu s-a putut decide dacă să-l numească “magic sau magnific”.

Juraţii au avut noroc

Seara de vineri, 20 aprilie, a fost una bună şi pentru cei trei juraţi, care nu au fost puşi să aleagă între Cristian Gog şi Trio Zamfirescu. Dacă s-ar fi întâmplat aşa, cei trei ar fi fost nevoiţi să ia o decizie grea.

Pe locul al doilea, şi implicit în marea finală din 11 mai, au fost trimişi şi Trio Zamfirescu, care au oferit un moment  îndelung aplaudat de juriu şi public.

“Îmi doresc să văd o confruntare în finală între Cristian Gog şi voi”, a spus Andi Moisescu.

Lupta pentru locul al treilea s-a dat între Roqfellaz şi BarSession, iar cea care a trebuit să ia decizia finală a fost Andra. Deşi în timpul emisiunii Andi Moisescu a fost de acord cu Mihai Petre că dansatorii de la Roqfellaz sunt foarte buni şi merită să meargă mai departe, votul său final a mers către BarSession.

[imagebrowser id=677]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton