Homepage  / Articole

FOTO: Cronica Cârcotașilor intră în vacanță!

FOTO: Cronica Cârcotașilor intră în vacanță!

de Redactia Tvmania

Mihai Găinușă, Dezbrăcatu și întreaga echipă a „Cronicii Cârcotașilor” vor încheia, diseară, de la 20.30, la Prima TV, cel de-al 25-lea sezon al emisiunii. „Cârcotașii” le-au pregătit fanilor o ultimă ediție „de senzație”.

Diseară, veți afla că un tip bogat, care a făcut bani fără să muncească, taxându-și invitații ilegal și apoi intrând în politică, deținător de iaht, avion și limuzină, se numește ciocoi. Iar faptul că mai marii țării și-au făcut provizii de hârtie igienică, înseamnă că vin vremuri…grele.

Mama Termita și tata Shoshoi, doi cetățeni „britanezi”, au sărbătorit și ei cei 60 de ani de domnie a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Cei doi îi sunt recunoscători, pentru că dacă nu era ea și acum făceau foamea la Țăndărei. Special pentru regină, trupa Jukebox a pregătit un cadou muzical.

Tot în ultima ediție, Gâduța, Cruduța, la pachet cu al său Costea, și rocker-ul Băse își împart podiumul la „Top Gogulică”, iar colegele Cârcotașilor, Gabriela Marin și Yanka, dau „Binterviu”. La final, trupa Vunk cântă noul single, „Scapă-mă de ea!”.

[imagebrowser id=757]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton