Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

FOTO. Cu ce semne a rămas Vladimir Drăghia în urma participării sale la „Exatlon”

FOTO. Cu ce semne a rămas Vladimir Drăghia în urma participării sale la „Exatlon”

de Redactia Tvmania

Câștigătorul emisiunii „Exatlon”, Vladimir Drăghia, s-a ales cu numeroase răni în urma traseelor pe care le-a avut de-a lungul competiției, care a avut loc în Republica Dominicană.

Vladimir a făcut parte din echipa „Faimoșilor”, a dovedit a fi un adevărat sportiv, la fel ca și ceilalți colegi ai săi ajunși aproape de finale. Probele dure însă au lăsat semne vizibile pe corpul actorului, acesta având numeroase răni pe mâini și pe picioare.

Drăghia a postat două fotografii pe rețelele de socializare unde a împărtășit cu fanii săi și câteva gânduri: „ Îmi port cicatricile cu mândrie… O să-mi lipsească adrenalina care mă făcea să nu le simt”, a scris acesta alături de cele două fotografii.

 

 

 

În ultima ediție „Exatlon”, din 23 mai, Vladimir a declarat că toată suma va fi donată în scop umanitar către MagiCAMP, care organizează organizează tabere pentru copiii cu afecțiuni oncologice și copiii care au suferit arsuri grave: „Îmi doresc să donez banii în primul rând pentru că oamenii aceia au mai multă nevoie de ei decât am eu. Al doilea motiv este pentru că v-am tot povestit despre Zora, bebelușa mea, și este ocazia mea să devin un exemplu pentru ea. Aș vrea ca ea să învețe prin exemplul acesta că valoarea unui om nu este dată de banii pe care îi are, ci de faptele pe care le face. Aș vrea ca la un moment dat când va crește, să poată spună că tatăl ei, când avea 32 de ani, a avut 100.000 de euro și i-a dăruit pe toți”, a declarat Vladimir în cadrul finalei. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton