Homepage  / Vedete

FOTO: Cum a sărbătorit Edith Gonzalez şase ani de căsnicie

FOTO: Cum a sărbătorit Edith Gonzalez şase ani de căsnicie

de Redactia Tvmania

Deşi trece prin momente grele în această perioadă (a fost operată de urgenţă de cancer ovarian, iar acum continuă şedinţele de chimioterapie), actriţa mexicană îl are alături pe soţul ei, afaceristul Lorenzo Lazo.

Cei doi au împlinit, zilele trecute, şase ani de la căsătorie, iar Edith a urcat cu această ocazie o poză pe Instagram alături de Lorenzo şi de un imens buchet de trandafiri, însoţită de mesajul: „Sunt deja 6! Îţi mulţumesc, dragostea mea, eşti sfântul meu”.

edith-gonzalez-2

Edith Gonzalez şi Lorenzo Lazo s-au căsătorit pe 24 septembrie 2010 şi o cresc împreună pe Constanza, fiica de 12 ani a lui Edith rezultată din relaţia cu politicianul Santiago Creel.

edith-gonzalez-3

La începutul toamnei, Edith Gonzalez (pe care o ştiţi din telenovele de succes precum „Inimă sălbatică, „Salome” sau „Doña Bárbara”) s-a prezentat de urgenţă la spital în urma unor dureri puternice, iar doctorii au decis să-i facă histerectomie (extirparea uterului). În urma tratamentului, Edith (51 de ani) a slăbit foarte mult şi a ales să se tundă scurt. Apropiaţii spun că actriţa este o luptătoare şi că nu s-a lăsat învinsă de boală.

Citește și:

1. Video: Edith Gonzalez s-a făcut şoferiţă de tir

2. Edith Gonzalez a suferit o intervenţie chirurgicală

3. Edith Gonzalez nu vrea să se dezbrace pe platouri

4. Edith Gonzalez şi soţul ei au fost atacaţi într-un magazin

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton