Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Cum arată Burak Özçivit în trailerul noului său serial

FOTO. Cum arată Burak Özçivit în trailerul noului său serial

de Redactia Tvmania

Burak Özçivit va putea fi vazut în sfârşit pe micile ecrane turceşti în curând la postul Atv în primul său proiect după “Dragoste infinită” (“Kara Sevda”, 2015-2017), serial premiat cu Emmy International, care i-a adus popularitate în întreaga lume. 

Noul serial în care Burak îi va da viaţă sultanului Osman I, fondatorul Imperiului Otoman, se va numi “Kuruluş Osman” şi nu “Diriliş Osman” cum a fost promovat până acum. Pentru a intra cât mai bine în rol Burak s-a pregătit temeinic în ultimele luni: a luat lecţii de călărie si şi-a schimbat look-ul lăsându-şi părul lung. 

Restul distribuţiei din “Kuruluş Osman” nu a fost anunţat. Cele mai vehiculate nume au fost pentru rolul Malhun Hatun, fiica Șeicului Edebali, cea care se căsătoreşte cu Osman. Rămâne de văzut dacă, în cele din urmă, producătorii au ales-o pe Özge Törer, pe Hazal Subaşı sau altă actriţă. 

Vara aceasta, în afară de pregătirile pentru serial, Burak (34 de ani) s-a mutat în casă nouă, într-o zonă cu vile luxoase din Istanbul, împreună cu soţia sa, Fahriye, şi cu fiul lor, Karan, născut pe 13 aprilie. De asemenea, actorul (care a fost prezent în mai la Bucureşti la deschiderea unui magazin) a fost şi într-o vacanţă cu familia pe litoralul turcesc. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton