Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Cum arată Selma Blair la 2 ani de când a fost diagnosticată cu scleroză multiplă

FOTO. Cum arată Selma Blair la 2 ani de când a fost diagnosticată cu scleroză multiplă

de Redactia Tvmania

Actrița Selma Blair, cunoscută din „Cruel Intentions”, a fost diagnosticată în urmă cu doi ani cu o boală care i-a schimbat radical viața și stilul de a trăi: scleroză multiplă. De atunci, vedeta a trecut prin momente extrem de grele, însă veștile în ceea ce o privește par să fie din ce în ce mai bune!

 Actrița în vârstă de 47 de ani a demonstrat că este o femeie puternică, care nu se lasă doborâtă de greutățile vieții.  Boala actriței este însă într-o etapă de stagnare, iar zilele trecute a fost surprinsă la plimbare, cu iubitul ei, profitând de vremea frumoasă din Los Angeles. Cei doi și-au luat toate măsurile de precauție înainte de a ieși, în contextul coronavirusului, fiind echipați cu măști.

Chiar dacă a renunțat la baston, vedeta are nevoie mereu de sprijin, întrucât nu mai vede aproape deloc cu ochiul drept deloc, potrivit presei de peste Ocean. 

În 2019 actrița povestea în cadrul unei conferințe de presă că medicii au sfătuit-o să se pregătească pentru moarte:

„Am fost averizată, aşa că am început cumva să-mi fac planurile pentru moarte şi i-am spus asta fiului meu, iar el mi-a zis că ar prefera să fiu incinerată. Am făcut mai multă chimioterapie decât face în mod obişnuit un pacinet bolnav de cancer, aproape că te ucide cantitatea pe care am făcut-o eu, însă celulele stem m-au ajutat să supravieţuiesc.

În prezent, actriţa se află în recuperare şi simte că nu a depăşit complet pericolul, însă se simte mai bine.

„Nu am vorbit prea mult despre ce mi s-a întâmplat pentru că încă nu sunt complet vindecată şi nu vreau să-i sperii pe oameni. Căderea părului a fost un aspect minor, nu m-au deranjat lucrurile care ţin de fizic. Tot ce mi-am dorit e să îmi pot petrece în continuare serile alături de copilul meu şi să fiu lângă el cât mai mult timp posibil.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton