Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Cum au arătat Burak Özçivit şi Fahriye Evcen la premiera filmului „Can Feda”

FOTO. Cum au arătat Burak Özçivit şi Fahriye Evcen la premiera filmului „Can Feda”
6

de Redactia Tvmania

Starul din “Dragoste infinită” este ocupat perioada aceasta cu promovarea filmului de război „Can Feda” („Suflet de sacrificiu”), în care joacă alături de Kerem Bürsin, protagonistul serialului „Inima orașului” de la Happy Channel. Cei doi actori, prieteni în viaţa de zi cu zi, au strălucit pe covorul roşu la Istanbul pe 6 aprilie, ziua când a intrat în cinematografe pelicula.

 

La premiera de gală a fost prezentă şi soţia Burak Özçivit, actriţa Fahriye Evcen, care a arătat superb într-o salopetă neagră, dar şi Hatice Şendil însoţită de soţul ei, Burak Sağyaşar. După Istanbul, Burak a mai fost în alte două oraşe din Turcia, Adana şi Gaziantep, pentru a se întâlnii cu fanii săi.

Filmul, realizat de casa de producţie a lui Burak Özçivit, BRK’S Productions, în colaborare cu TAFF Pictures, prezintă greutăţile prin care trec pe frontul de luptă căpitanul Alparslan (Burak Özçivit) şi pilotul Onur Keskin (Kerem Bürsin). Cei doi ar face orice pentru a-şi apăra patria, inclusiv să-şi pună vieţile în pericol. În film joacă şi actriţa Melike Yalova, pe care aţi văzut-o în serialele „În numele fericirii” şi „Suleyman Magnificul”.

Kerem Bürsin este implicat în prezent, pe lângă promovarea filmului „Can Feda”, într-un alt proiect. El filmează la un serial cu vampiri, care va fi difuzat în curând de platforma online turcească Blu TV. Producţia, ale cărei filmări au început în martie, se numeşte “Yaşayamayanlar”, iar din distribuţia ei mai fac parte nume cunoscute precum Selma Ergeç („Suleyman Magnificul”), Elçin Sangu şi Birkan Sokullu.

Vedeţi aci trailerul filmului „Can Feda”:

https://www.youtube.com/watch?v=_Og7s_1GtjQ

 

29386384_1903474496391705_550274727541735424_oIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton