Homepage  / Articole

FOTO: Cuplurile din “Pariu cu viaţa” se destramă!

FOTO: Cuplurile din “Pariu cu viaţa” se destramă!

de Redactia Tvmania

Personajele principale din "Pariu cu viaţa" se vor confrunta, în episodul de diseară al serialului de la Pro TV, cu gelozii, probleme greu de rezolvat şi decizii dureroase. Pe scurt, cuplurile sunt în pericol de a se destrăma.

Răzvan Fodor se alătură distribuţiei şi va crea mari probleme între Raluca (Adela Popescu) şi Tudor (Radu Vâlcan). Colegiul Naţional de Arte are un nou director, pe Robert, care preia conducerea şcolii şi este hotărât să schimbe regulile interne după bunul său plac.

Apariţia lui Robert (Răzvan Fodor) va stârni multe intrigi. El vrea să-şi impună disciplina şi să ia măsuri drastice:

„Personajul meu este foarte sigur pe el. Din felul în care mi l-a conturat regizorul, mi se pare un pic ţăcănit :)), dar de acest lucru o să mă prind pe parcurs”, a povestit Fodor.

Actorul a mai mărturisit că personajul său intră încă de la început într-un conflict, reîntâlnindu-şi o mare dragoste din Conservator, pe Raluca, care acum îi este colegă şi subalternă. Normal, el şi Tudor, iubitul din prezent al Ralucăi, vor începe să se lupte pentru iubirea profesoarei de muzică.

Dorian Popa iese din peisajul LaLa

Tot în episodul de azi veţi urmări ultimele secvenţe filmate de Dorian Popa. Andrei, personajul jucat de Dorian, intră la o universitate de prestigiu din Statele Unite şi decide să plece în străinătate la studii.

Dorian Popa s-a hotărât să ia o pauză de la filmările pentru „Pariu cu viaţa” şi de la concertele cu trupa LaLa Band ca urmare a unor decizii ce implică viaţa privată şi a unor probleme de sănătate.

Secvenţele filmate pe acordurile melodiei „Wish You Were Here”, în care personajul lui îşi ia la revedere de la trupa LaLa Band vor fi emoţionante şi dureroase pentru toată lumea, dar în special pentru Ioana (Alina Eremia).

[imagebrowser id=990]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton