Homepage  / Articole

FOTO: Dana Rogoz s-a măritat într-un decor de vis

FOTO: Dana Rogoz s-a măritat într-un decor de vis

de Redactia Tvmania

Sâmbăta ce tocmai a trecut a fost cea mai frumoasă zi din viaţa Danei Rogoz, care s-a măritat cu Radu Dragomir, cel care i-a fost alături în ultimii opt ani. Cei doi s-au cununat într-un decor de poveste, la Palatul Mogoşoaia, iar nunta lor a fost aşa cum şi-a dorit, mai ales datorită faptului că au avut alături numai prietenii apropiaţi şi familia.

„Totul este exact aşa cum am visat, exact aşa cum mi-am imaginat că o să fie la nunta mea”, a spus Dana.

Dana a trăit „visul unei nopţi de vară” şi a recunoscut chiar la începutul serii că e „foarte fericită!”. Toţi invitaţii s-au molipsit repede de bucuria şi euforia mirilor şi s-au lăsat cu totul transpuşi în poveste.

Fiecare amănunt al organizării nunţii i-a făcut pe invitaţi să se simtă personaje într-un cadru de poveste. Cortul alb amenajat pe o pajişte imensă a fost însufleţit de colivii şi becuri colorate, felinare şi ghirlande, precum şi rânduri întregi de ghivece cu flori de câmp pe care invitaţii le-au primit în dar din partea mirilor, ca amintire.

Dana a confecţionat de una singură decoraţiunile

Multe dintre decoraţiuni au fost confecţionate de Dana însăşi. Culorile serii au fost verde deschis, lila lavandă şi ivoire. Bufetul de dulciuri a impresionat prin bioşe şi biscuiţi.

Rochia de mireasă a Danei a fost o creaţie Parlor by Veronica Zaharia şi a fost potrivită atât cu personalitatea şi sufletul Danei, dar şi cu locul şi atmosfera de la nunta ei. Buchetul a fost la fel de simplu şi frumos, iar în par Dana a purtat, aşa cum a promis, o mică bijuterie vintage.

Cinci domnişoare de onoare pentru Dana

Adela Popescu şi Laura Cosoi, împreună cu alte trei prietene foarte bune ale Danei au fost cele cinci domnişoare de onoare care i-au fost alături Danei.

Mirii au deschis seara pe acordurile unei melodii cu însemnătate pentru ei. Un alt moment impresionant al serii a fost dansul Abramburicăi Dana Rogoz cu cel al Magicianului Marian Râlea care au renăscut pentru câteva minute şi s-au lăsat cuprinşi de emoţiile trecutului.

“Eu pot, eu sunt Magician!”, melodia pe care generaţii întregi de copii au fredonat-o în copilăria lor a adus cu ea o parte din nostalgia, bucuria şi inocenţa acelor vremuri.

De la petrecere nu au lipsit Andreea Esca şi Alexandre Eram, Cabral şi Andreea Ibacka, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Laura Cosoi, Amalia Enache, Iulia Vântur, Răzvan Fodor, Pavel Bartoş, Adelina Chivu, Alina Chivulescu, Aylin Cadâr.

[imagebrowser id=804]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton